hola

Una delegació del PSC de Santa Perpètua ha participat al Congrés Extraordinari del PSC que es va celebrar els dies 18 i 19 de desembre a Barcelona. En aquest es va ratificar a Salvador Illa com a Primer Secretari del partit. De Santa Perpètua van participar el Primer Secretari, Manuel Ruiz; el portaveu, Pere García i el regidor de Medi Ambient, Joan Martínez. El lema del congrés ha estat Governar Catalunya, que “és l’objectiu del PSC”, tal com expliquen al comunicat. Ruiz expressa que “volem aconseguir que Illa sigui el proper president de la Generalitat de Catalunya”.

En aquest Congrés es va fer el relleu del ministre Miquel Iceta per Illa al capdavant del PSC i també l'elecció de la nova comissió executiva que ha estat escollida per més del 95% dels delegats i delegades, segons ha informat la delegació local. Manuel Ruiz ha destacat que “ha estat un congrés intens i emotiu, en el que hem valorat i agraït la gran feina que Miquel Iceta ha fet al capdavant del partit, des que va agafar el timó en un moment molt complicat i ha aconseguit convertir el PSC en la primera força política de Catalunya”.

A la clausura del congrés també va participar el President del Govern de l'Estat, Pedro Sánchez, que segons el comunicat va destacar que Espanya és el primer país al món en vacunació contra la Covid-19 i va insistir en seguir mantenint la prudència i les mesures sanitàries. 

 

Foto: Representació local al Congrés del PSC / PSC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Àlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya
03 Abr 2024 12:19 - RedaccióÀlex Mayer, suplent a la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya

Àlex Mayer, membre de l'Agrupació Socialista de Santa Perpètua, forma part de la llista del PSC a [ ... ]

Política
Kevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya
16 Abr 2024 09:09 - RedaccióKevin Romero, número 8 a la candidatura de Ciutadans al Parlament de Catalunya

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, [ ... ]

Política
El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom
12 Abr 2024 13:47 - RedaccióEl conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, assegura que el nou Codi d'accessibilitat suposarà un avenç per a tothom

El Codi d’Accessibilitat de Catalunya, en vigor des del 4 de març, és un reglament exhaustiu, que [ ... ]

Política