hola

Militants de la CUP de Santa Perpètua han participat a les Jornades Municipalistes del Vallès Occidental que es van celebrar a Sant Cugat del Vallès el 27 de novembre. Durant la trobada van compartir experiències i les potencialitats dels diferents governs de la CUP de la comarca i "de la seva feina transformadora", i van debatre el futur del municipalisme anticapitalista al Vallès.

La formació ha explicat que la trobada "ha estat i és un espai obert a la participació de totes les que volen seguir avançant en la construcció de projectes municipalistes alineats amb l’estratègia de la creació de la Unitat popular".

L'habitatge, el sistema de mobilitat i la municipalització del servei d’atenció domiciliària van ser els principals temes que van tractar. La CUP assenyala que es van discutir les alternatives habitacionals que "s’escapin de la lògica del mercat capitalista i on les administracions més locals i properes a la ciutadania poden proposar per donar resposta". Sobre la mobilitat lamenten la falta de connexió per transport públic entre els municipis de la comarca, l’excessiva centralitat de Barcelona i el sistema radial de transport, la contaminació, l’excés de polígons industrials i el seu deficient accés en transport públic i el perill de noves infraestructures viàries que amenacen el territori natural de la comarca. Per últim, demanen la municipalització del servei d’atenció domiciliària "precaritzat tan laboralment com per qualitat del servei que ofereix el sector privat".

 

Foto: La trobada es va celebrar el passat 27 de novembre / CUP Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi
21 Jul 2022 15:27 - RedaccióEl PSC reivindica la creació de la Ronda Vallès per descongestionar l'AP7 al seu pas pel municipi

El PSC dona suport a la construcció de la Ronda Vallès i a diverses millores a les vies d'alta capacitat [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política