hola

El Ple va aprovar una proposició amb els vots de SPEC, Republicà i PSC i el vot en contra de Cs i a través d'ella l'Ajuntament demana el traspàs de Rodalies a la Generalitat de Catalunya. L'Ajuntament exigeix al Govern de l'Estat l'execució urgent de la inversió infraestructural pendent en tot el sistema ferroviari català per assolir una xarxa de qualitat, que compleixi amb els terminis del Pla de Rodalies i amb les millores necessàries per incrementar la capacitat i seguretat de la xarxa, augmentar l'accessibilitat, adequar les estacions i la renovació del parc mòbil. L'Ajuntament demanarà als governs de Catalunya i de l'Estat que prioritzin la construcció del bypass R3-R8 a Santa Perpètua de Mogoda, així com la construcció dels intercanviadors ferroviaris entre les línies R8 i R4 (Barberà del Vallès), i de la Línia R8 amb les línies S1 i S2 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Sant Cugat del Vallés i Rubí. A la Generalitat també li demana que l'any vinent desplegui completament la T-Mobilitat.

El grup municipal de Cs ha explicat el seu vot contrari en el fet que el traspàs total de Rodalies també afecta als maquinistes que a inicis d'octubre van protagonitzar una vaga en la qual es demanava la recuperació de plantilles i que no es posessin en marxa ni processos de privatització ni amb transferències autonòmiques. Per la resta de punt, Cs està a favor de la proposta.


Foto: La línia de rodalies R3 al seu pas per La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política