hola

El Ple ha prorrogat el Pla Municipal per la Igualtat de gènere fins al 2025 per fer-lo coincidir amb el Pla LGTBI que actualment s'està elaborant. La causa, segons va explicar la regidora d'Igualtat i Drets Civils, Sandra Gómez, és que durant els mesos de pandèmia no s'ha pogut dur a terme les accions previstes i que es vol crear un únic pla futur que englobi el d'Igualtat de gènere amb el LGTBI.

El punt va ser aprovat per unanimitat, perquè tots els grups coincideixen en la necessitat dels Plans d'Igualtat, segons van argumentar. Tanmateix, la portaveu del grup municipal Republicà, Montserrat Vinyallonga, va dir que no entenien perquè la pròrroga era tan llarga i que es trobava a faltar una avaluació actual del Pla.

Per la seva part, la regidora de Cs, Helena Martínez, va apuntar que esperava que es puguin corregir les mesures d'avaluació que ara no s'han pogut fer.

Un altre punt aprovat per unanimitat del Ple va ser una acta relativa a les operacions de delimitació entre els termes municipals de Santa Perpètua i de Palau-Solità i Plegamans. I també es va aprovar un expedient de modificació de crèdits per valor de 124.952,50 euros amb els vots favorables de l'Equip de Govern (SPEC i PSC) i l'abstenció dels grups Republicà i Cs.


Foto: La sessió plenària es va tornar a celebrar a la Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

ERC afirma que el govern local ha presentat un pressupost sense transparència ni voluntat política de consens
11 Gen 2022 10:56 - RedaccióERC afirma que el govern local ha presentat un pressupost sense transparència ni voluntat política de consens

  ERC afirma que el pressupost de 2022 s'ha aprovat "sense transparència ni consens". La formació, [ ... ]

Política
La CUP reclama la reobertura de l’Escola Bressol L'Espiga i la seva gratuïtat
11 Gen 2022 11:01 - RedaccióLa CUP reclama la reobertura de l’Escola Bressol L'Espiga i la seva gratuïtat

L'Assemblea Local de la CUP de Santa Perpètua ha presentat al·legacions al pressupost municipal per [ ... ]

Política
Cuidem Gallecs es reuneix amb ERC al Parlament per aconseguir una major protecció de l'espai natural
18 Gen 2022 12:17 - RedaccióCuidem Gallecs es reuneix amb ERC al Parlament per aconseguir una major protecció de l'espai natural

La Plataforma Cuidem Gallecs s'ha reunit amb membres d’ERC del Vallès i del Parlament per protegir [ ... ]

Política