hola

La coordinadora oberta parlamentària (COP) de la CUP-Un nou cicle per guanyar ha decidit aquest dissabte a Santa Perpètua mantenir l'esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat que presenta el Govern. La trobada es va realitzar dissabte al matí al Centre Cívic El Vapor. El membre de la CUP Santa Perpètua Pepe Almansa va participar a la reunió de la coordinadora, segons han informat fons de la formació.

La diputada de la CUP Eulàlia Reguant ha explicat que la darrera proposta del govern és "insuficient" perquè no respon a un gir polític a l'esquerra ni a la defensa de drets socials i democràtics en l'avenç cap a l'autodeterminació. Reguant considera que la proposta dels pressupostos de la Generalitat és la proposta dels "pressupostos dels macro-projectes i de normalització de la situació política del país, continuistes amb les polítiques sociovergents del turisme massiu i del pelotazo urbanístic". En roda de premsa va explicar que l'esmena als pressupostos són també una esmena al rumb del govern en l'eix nacional ja que en aquests sis mesos consideren que no s'ha avançat res en la resolució del conflicte cap a l'exercici de l'autodeterminació. Reguant va expressar que "hi ha una alternativa a aquest model de país que han impulsat els governs catalans i que el Govern d'Aragonès i Jordi Puigneró que passa per enfortir serveis públics i per desplegar un nou model productiu cap a una reindustrialització del país, d'acord amb els reptes de la emergència climàtica. Aquest és el gir a l'esquerra que reclamem i l'horitzó independentista que volem: la construcció de les condicions per poder autodeterminar-nos de manera efectiva"

La CUP demana al Govern continuar treballant en una "alternativa" alhora que admeten que "cada cop és més complicat" després que les posicions entre Govern i la CUP no s'hagin apropat en la darrera setmana de converses.


Foto: Roda de premsa després de la reunió al centre Cívic El Vapor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política
El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política