hola

ERC del Vallès Occidental va celebrar la trobada mensual d’electes de la comarca aquest 19 de novembre a Santa Perpètua i, aprofitant la propera celebració del 25N, Dia internacional per a l'eliminació de les violències contra les dones, hi va participar l’eurodiputada vallesana Diana Riba per compartir reptes i necessitats de la comarca.

Segons informa ERC en un comunicat de premsa, Diana Riba va explicar que les tasques que es desenvolupen al Parlament i a la Comissió Europea són importants i va subratllar que “amb el treball en les quatre comissions de les quals formo part, aconseguirem avanços importants, especialment amb la recent aprovació per part del Parlament Europeu d’elevar a la Comissió l’informe perquè les violències masclistes siguin incloses en la llista d’eurocrims”. L'eurodiputada va destacar que això obligarà a tots els estats membres a canviar les seves lleis per adequar-les a la nova directiva europea.

Els electes vallesans van poder compartir i traslladar inquietuds o propostes a la representant d’ERC al Parlament Europeu, destacant el futur de les places de treball interines a les institucions, el paper d’Europa protegint espais d’especial interès natural en el projecte de línia de molt alta tensió previst que afecta el territori, i la mirada de les institucions i estats europeus a la intenció d’assolir la independència.

Prèviament a la trobada, l’eurodiputada Diana Riba, acompanyada de la portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Santa Perpètua, Montse Vinyallonga, i d’una representació de dones de la Secció Local, es va trobar amb diferents col·lectius de dones del municipi. Diana Riba va subratllar que és molt important "una visió femenina i feminista en la redacció i en el treball de les propostes polítiques”.


Foto: Alguns participants a la trobada / ERC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació local del PSC de Santa Perpètua participa al Congrés Extraordinari del partit
24 Des 2021 12:20 - NataliaUna delegació local del PSC de Santa Perpètua participa al Congrés Extraordinari del partit

Una delegació del PSC de Santa Perpètua ha participat al Congrés Extraordinari del PSC que es va [ ... ]

Política
Cs presenta esmenes als pressupostos de la Generalitat
24 Des 2021 13:18 - NataliaCs presenta esmenes als pressupostos de la Generalitat

Cs Santa Perpètua ha presentat esmenes als pressupostos de la Generalitat per sol·licitar una residència [ ... ]

Política
ERC critica la gestió del Vapor, l’Espiga i l’estació de Rodalies
24 Des 2021 12:38 - NataliaERC critica la gestió del Vapor, l’Espiga i l’estació de Rodalies

Esquerra Republicana de Santa Perpètua ha fet balanç sobre la política municipal del 2021 i han destacat [ ... ]

Política