hola

ERC del Vallès Occidental va celebrar la trobada mensual d’electes de la comarca aquest 19 de novembre a Santa Perpètua i, aprofitant la propera celebració del 25N, Dia internacional per a l'eliminació de les violències contra les dones, hi va participar l’eurodiputada vallesana Diana Riba per compartir reptes i necessitats de la comarca.

Segons informa ERC en un comunicat de premsa, Diana Riba va explicar que les tasques que es desenvolupen al Parlament i a la Comissió Europea són importants i va subratllar que “amb el treball en les quatre comissions de les quals formo part, aconseguirem avanços importants, especialment amb la recent aprovació per part del Parlament Europeu d’elevar a la Comissió l’informe perquè les violències masclistes siguin incloses en la llista d’eurocrims”. L'eurodiputada va destacar que això obligarà a tots els estats membres a canviar les seves lleis per adequar-les a la nova directiva europea.

Els electes vallesans van poder compartir i traslladar inquietuds o propostes a la representant d’ERC al Parlament Europeu, destacant el futur de les places de treball interines a les institucions, el paper d’Europa protegint espais d’especial interès natural en el projecte de línia de molt alta tensió previst que afecta el territori, i la mirada de les institucions i estats europeus a la intenció d’assolir la independència.

Prèviament a la trobada, l’eurodiputada Diana Riba, acompanyada de la portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Santa Perpètua, Montse Vinyallonga, i d’una representació de dones de la Secció Local, es va trobar amb diferents col·lectius de dones del municipi. Diana Riba va subratllar que és molt important "una visió femenina i feminista en la redacció i en el treball de les propostes polítiques”.


Foto: Alguns participants a la trobada / ERC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
El Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal
29 febrer 2024 11:07 - RedaccióEl Ple proposarà el nom de Parc de Pere Bufí i Pérez al Parc Municipal

El parc Municipal s'anomenarà parc de Pere Bufí i Pérez per homenatjar a qui fou el primer alcalde [ ... ]

Política
El PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga
22 Mar 2024 12:08 - RedaccióEl PSC proposa al Parlament una resolució sobre l’IE Santiga

El Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar, a instàncies del grup municipal del PSC de Santa [ ... ]

Política