hola

El PSC de Santa Perpètua va assistir a la trobada de càrrecs electes del Vallès Occidental el passat 6 de novembre. L’acte es va celebrar a Barberà del Vallès i va comptar amb la participació de la presidenta del Congrés, Meritxell Batet. Del partit socialista perpetuenc van participar els regidors Pere García, Olga Valenzuela, Antonio Egea i Joan Martínez i l’integrant de l’executiva local Jaime Arenas.

Segons explica el PSC en un comunicat, Batet va defensar que a través del pressupost de la Generalitat per a l’any 2022, el govern català ha de decidir "si vol governar per a tot Catalunya, si vol pensar en tots els catalans i catalanes o, pel contrari, vol seguir cometent els mateixos errors".

La presidenta del Congrés va refermar que "el PSC estarà on ha estat sempre: amb la ciutadania catalana, amb responsabilitat i recolzant la justícia social, la llibertat en igualtat i plenitud, la cohesió i la convivència". Batet, durant l’acte, va expressar la necessitat d’afrontar la recuperació "de forma sòlida, justa i solidària" i és el que es fa a través dels pressupostos generals de l’Estat. Aquests s’han començat a tramitat al Congrés dels Diputats i Batet va dir que signifiquen "una inversió extraordinària per a Catalunya i complir amb l’Estatut".

Batet també va reivindicar amb força el paper de les institucions públiques perquè s’encarreguen de garantir les condicions de creixement, infraestructura i serveis públics.

Tal com s’explica al comunicat, la presidenta va detallar que les administracions s’han d’involucrar en el suport a empreses i ciutadania i Batet va concloure que "els ajuntaments tenen un paper fonamental en aquesta tasca".

 

Foto: Els representants del partit durant la trobada / PSC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius
21 Jul 2022 13:06 - RedaccióEl Ple defensa una FP digna i de qualitat i reclama un pla urgent de climatització dels centres educatius

Els grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua van aprovar per unanimitat quatre proposicions, [ ... ]

Política
L’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu
21 Jul 2022 13:19 - RedaccióL’Ajuntament dona a conèixer a la ciutadania el Pla d’inversions amb un vídeo explicatiu

L’Ajuntament ha presentat un audiovisual on explica una quinzena dels projectes municipals inclosos [ ... ]

Política
El Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026
20 Jul 2022 12:02 - RedaccióEl Ple debat avui el Pla Local de Salut 2022-2026

El Ple de la Corporació Local preveu aprovar aquesta tarda el Pla Local de Salut 2022-2026. Aquest [ ... ]

Política