hola

El PSC de Santa Perpètua va assistir a la trobada de càrrecs electes del Vallès Occidental el passat 6 de novembre. L’acte es va celebrar a Barberà del Vallès i va comptar amb la participació de la presidenta del Congrés, Meritxell Batet. Del partit socialista perpetuenc van participar els regidors Pere García, Olga Valenzuela, Antonio Egea i Joan Martínez i l’integrant de l’executiva local Jaime Arenas.

Segons explica el PSC en un comunicat, Batet va defensar que a través del pressupost de la Generalitat per a l’any 2022, el govern català ha de decidir "si vol governar per a tot Catalunya, si vol pensar en tots els catalans i catalanes o, pel contrari, vol seguir cometent els mateixos errors".

La presidenta del Congrés va refermar que "el PSC estarà on ha estat sempre: amb la ciutadania catalana, amb responsabilitat i recolzant la justícia social, la llibertat en igualtat i plenitud, la cohesió i la convivència". Batet, durant l’acte, va expressar la necessitat d’afrontar la recuperació "de forma sòlida, justa i solidària" i és el que es fa a través dels pressupostos generals de l’Estat. Aquests s’han començat a tramitat al Congrés dels Diputats i Batet va dir que signifiquen "una inversió extraordinària per a Catalunya i complir amb l’Estatut".

Batet també va reivindicar amb força el paper de les institucions públiques perquè s’encarreguen de garantir les condicions de creixement, infraestructura i serveis públics.

Tal com s’explica al comunicat, la presidenta va detallar que les administracions s’han d’involucrar en el suport a empreses i ciutadania i Batet va concloure que "els ajuntaments tenen un paper fonamental en aquesta tasca".

 

Foto: Els representants del partit durant la trobada / PSC Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

ERC afirma que el govern local ha presentat un pressupost sense transparència ni voluntat política de consens
11 Gen 2022 10:56 - RedaccióERC afirma que el govern local ha presentat un pressupost sense transparència ni voluntat política de consens

  ERC afirma que el pressupost de 2022 s'ha aprovat "sense transparència ni consens". La formació, [ ... ]

Política
ERC critica la gestió del Vapor, l’Espiga i l’estació de Rodalies
24 Des 2021 12:38 - NataliaERC critica la gestió del Vapor, l’Espiga i l’estació de Rodalies

Esquerra Republicana de Santa Perpètua ha fet balanç sobre la política municipal del 2021 i han destacat [ ... ]

Política
Cs presenta esmenes als pressupostos de la Generalitat
24 Des 2021 13:18 - NataliaCs presenta esmenes als pressupostos de la Generalitat

Cs Santa Perpètua ha presentat esmenes als pressupostos de la Generalitat per sol·licitar una residència [ ... ]

Política