hola

L’Assemblea Local de la CUP de Santa Perpètua ha valorat de manera positiva la decisió del Departament de Salut de crear un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) a Santa Perpètua que doni servei a la població dels vallesos que tenen com a referent sanitari la Fundació privada de l’Hospital de Mollet. La formació assenyala, en un comunicat, que "aquest Centre ha de donar resposta a la saturació endèmica del Servei d’urgències de l’Hospital de Mollet i a més de ser un bon suport a tots els CAPs de totes les poblacions a qui donarà servei".

La CUP manifesta que "cal disposar d’uns serveis de mobilitat adequats a les necessitats de tota la ciutadania a qui donarà servei" i que "més enllà de poder disposar en un futur d’una possible estació intermodal (Tren+autobusos) a tocar del CUAP, cal tenir una alta freqüència de pas dels autobusos".

La formació també assenyala que estarà vigilant i a l’expectativa que aquest nou CUAP no sigui un servei gestionat de manera total o parcialment externalitzat. En aquest sentit declara que "volem que el servei sigui de gestió directa pública i que el sector privat no pugui accedir a fer negoci de la nostra salut com ens passa amb el centre de rehabilitació (Centre de Medicina Correctiva) que tenim a Santa Perpètua i que té conveni amb CATsalut i l’ajuntament per donar servei a la mateixa població que al CUAP".


Foto: Imatge d'arxiu d'una campanya per la sanitat pública de la CUP / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica
15 Abr 2024 12:52 - RedaccióL'Ajuntament treballa per constituir una Taula de Memòria Històrica i Democràtica

"Defensar i reivindicar les lleis de Memòria Històrica i Democràtica que la dreta i l'extrema dreta [ ... ]

Política
El Ple debat avui l'ordenança sobre l'ús de l'aigua en situació de sequera
25 Abr 2024 12:13 - RedaccióEl Ple debat avui l'ordenança sobre l'ús de l'aigua en situació de sequera

El Ple de la Corporació local de l'Ajuntament de Santa Perpètua preveu aprovar avui 25 d'abril de [ ... ]

Política
Una delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat
03 Abr 2024 11:39 - RedaccióUna delegació d'ERC de Santa Perpètua va participar en una trobada amb el president de la Generalitat

  El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va compartir una estona amb la militància [ ... ]

Política