hola

L’Assemblea Local de la CUP de Santa Perpètua ha valorat de manera positiva la decisió del Departament de Salut de crear un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) a Santa Perpètua que doni servei a la població dels vallesos que tenen com a referent sanitari la Fundació privada de l’Hospital de Mollet. La formació assenyala, en un comunicat, que "aquest Centre ha de donar resposta a la saturació endèmica del Servei d’urgències de l’Hospital de Mollet i a més de ser un bon suport a tots els CAPs de totes les poblacions a qui donarà servei".

La CUP manifesta que "cal disposar d’uns serveis de mobilitat adequats a les necessitats de tota la ciutadania a qui donarà servei" i que "més enllà de poder disposar en un futur d’una possible estació intermodal (Tren+autobusos) a tocar del CUAP, cal tenir una alta freqüència de pas dels autobusos".

La formació també assenyala que estarà vigilant i a l’expectativa que aquest nou CUAP no sigui un servei gestionat de manera total o parcialment externalitzat. En aquest sentit declara que "volem que el servei sigui de gestió directa pública i que el sector privat no pugui accedir a fer negoci de la nostra salut com ens passa amb el centre de rehabilitació (Centre de Medicina Correctiva) que tenim a Santa Perpètua i que té conveni amb CATsalut i l’ajuntament per donar servei a la mateixa població que al CUAP".


Foto: Imatge d'arxiu d'una campanya per la sanitat pública de la CUP / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Esquerra recupera el sopar commemoratiu de l'Onze de Setembre
09 Set 2022 11:00 - RedaccióEsquerra recupera el sopar commemoratiu de l'Onze de Setembre

Esquerra recupera també el tradicional sopar de commemoració de l’11 de setembre. Enguany se celebrarà [ ... ]

Política
Cs lamenta que el govern local no abaixi els impostos municipals
04 Oct 2022 11:21 - RedaccióCs lamenta que el govern local no abaixi els impostos municipals

El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, ha qualificat la [ ... ]

Política
La Corporació Local debat avui el I Pla local de diversitat afectiva, sexual i de gènere 2022-2026
29 Set 2022 13:38 - RedaccióLa Corporació Local debat avui el I Pla local de diversitat afectiva, sexual i de gènere 2022-2026

La modificació de les ordenances fiscals del proper exercici, el I Pla local de diversitat afectiva, [ ... ]

Política