hola

Responent a una invitació de Lluís Mijoler, alcalde del Prat de Llobregat, l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha coincidit amb Yolanda Díaz, vicepresidenta del govern d’Espanya i ministra de Treball, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i altres alcaldies dels Comuns, per visitar l’espai natural de La Ricarda, posicionar-se en contra del projecte d’ampliació de l’Aeroport del Prat i celebrar la suspensió del projecte per part del govern d’Espanya.

La trobada, segons informa Santa Perpètua en Comú, tenia l’objectiu inicial de posicionar-se en contra del projecte, però ha acabat en una acte de celebració de la decisió del govern d’Espanya de suspendre el projecte davant de les discrepàncies en el si dels diferents governs, de l’oposició del territori i nombroses entitats ecologistes i socials. Isabel Garcia ha coincidit amb la vicepresidenta del govern i les alcaldies de Barcelona i del Prat del Llobregat i ha declarat que “el projecte d’ampliació de l’Aeroport del Prat és incompatible amb el que hem de fer per protegir la gent i el planeta, davant de la situació d’emergència climàtica que estem patint. Hem de protegir el medi ambient, la biodiversitat i reduir emissions de CO2”. L’alcaldessa de Santa Perpètua ha recordat que “la prioritat és avançar en un model de mobilitat sostenible i incrementar les inversions en la xarxa ferroviària per descarbonitzar i electrificar la mobilitat a partir de les energies renovables. No tenim un Planeta B i l’hem de protegir”.


Foto: L'alcaldessa de Santa Petrpètua amb la vicepresidenta del govern / Santa Perpètua en Comú

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Cs demana que es deixi de cobrar l'impost del CO₂ i es retorni el ja cobrat al contribuent
30 Nov 2021 11:07 - RedaccióCs demana que es deixi de cobrar l'impost del CO₂ i es retorni el ja cobrat al contribuent

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha anunciat la presentació [ ... ]

Política
SPEC presenta esmenes al Pressupost de la Generalitat amb propostes per un import de 26 milions d'euros
30 Nov 2021 11:12 - RedaccióSPEC presenta esmenes al Pressupost de la Generalitat amb propostes per un import de 26 milions d'euros

El Grup Municipal de Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha presentat 19 esmenes al pressupost de la Generalitat [ ... ]

Política
La diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Anna Grau, visita Santa Perpètua
15 Nov 2021 13:45 - NataliaLa diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Anna Grau, visita Santa Perpètua

La diputada del partit de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Anna Grau, va visitar Santa Perpètua [ ... ]

Política