hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua condemna rotundament l’assassinat de dues dones, una a Pozuelo de Alarcón i una altra dona a la ciutat veïna de Sabadell, presumptament, a mans de les seves parelles. La Junta de Portaveus ho ha fet saber a través d'una declaració institucional que es va llegir ahir abans de l'inici de la sessió plenària del mes de juliol.

La Junta de Portaveus va recordar que el rebuig a la violència de qualsevol tipus i el compromís en la lluita per erradicar les violències masclistes són aspectes que en el mes de maig es van posar de manifest amb una Declaració Institucional contra la violència masclista. El consistori va donar el condol a les famílies i amistats de les víctimes.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, va donar lectura a la declaració en la qual l'Ajuntament rebutja la violència i insisteix en el compromís de lluitar amb contundència contra les violències masclistes."L´Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, rebutja la violència de qualsevol tipus i té el ferm compromís d’avançar amb contundència contra les violències masclistes, des de tots els àmbits de la seva competència i continuar millorant tots els mecanismes per a la prevenció, sensibilització, detecció, atenció i recuperació de les dones i els seus infants".

Isabel Garcia va subratllar que tota la societat ha de lluitar per aconseguir la igualtat real i efectiva i treballar en l'educació no sexista des de tots els àmbits i va expressar que"l’eradicació de la violència masclista en totes les seves expressions passa per la igualtat real i en el que tots els agents socials hem de prioritzar la lluita contra les desigualtats i discriminacions de gènere i per una igualtat efectiva de dones i homes, per a treballar l’educació no sexista als nostres infants, des de qualsevol àmbit de la societat (escola, treball, comerç, esport,...)".

Ahir 22 de juliol es van registrar dos assassinats masclistes més a Espanya, un d'ells a Sabadell que suposa la sisena víctima mortal per aquest terrorisme masclista en el que portem d'any. Tots els grups municipals van signar una declaració institucional de condemna i rebuig.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Coordinadora Oberta Parlamentària de la CUP es reuneix a Santa Perpètua i manté el veto als pressupostos
22 Nov 2021 11:50 - RedaccióLa Coordinadora Oberta Parlamentària de la CUP es reuneix a Santa Perpètua i manté el veto als pressupostos

La coordinadora oberta parlamentària (COP) de la CUP-Un nou cicle per guanyar ha decidit aquest dissabte [ ... ]

Política
Cs demana que es deixi de cobrar l'impost del CO₂ i es retorni el ja cobrat al contribuent
30 Nov 2021 11:07 - RedaccióCs demana que es deixi de cobrar l'impost del CO₂ i es retorni el ja cobrat al contribuent

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha anunciat la presentació [ ... ]

Política
L'esquerra independentista reclama un urbanisme que
30 Nov 2021 11:04 - RedaccióL'esquerra independentista reclama un urbanisme que "tingui en compte la veu de les dones"

La CUP, Arran, Endavant, ERC i Jovent Republicà reivindiquen un nou model d'urbanisme "més social, [ ... ]

Política