hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua condemna rotundament l’assassinat de dues dones, una a Pozuelo de Alarcón i una altra dona a la ciutat veïna de Sabadell, presumptament, a mans de les seves parelles. La Junta de Portaveus ho ha fet saber a través d'una declaració institucional que es va llegir ahir abans de l'inici de la sessió plenària del mes de juliol.

La Junta de Portaveus va recordar que el rebuig a la violència de qualsevol tipus i el compromís en la lluita per erradicar les violències masclistes són aspectes que en el mes de maig es van posar de manifest amb una Declaració Institucional contra la violència masclista. El consistori va donar el condol a les famílies i amistats de les víctimes.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, va donar lectura a la declaració en la qual l'Ajuntament rebutja la violència i insisteix en el compromís de lluitar amb contundència contra les violències masclistes."L´Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, rebutja la violència de qualsevol tipus i té el ferm compromís d’avançar amb contundència contra les violències masclistes, des de tots els àmbits de la seva competència i continuar millorant tots els mecanismes per a la prevenció, sensibilització, detecció, atenció i recuperació de les dones i els seus infants".

Isabel Garcia va subratllar que tota la societat ha de lluitar per aconseguir la igualtat real i efectiva i treballar en l'educació no sexista des de tots els àmbits i va expressar que"l’eradicació de la violència masclista en totes les seves expressions passa per la igualtat real i en el que tots els agents socials hem de prioritzar la lluita contra les desigualtats i discriminacions de gènere i per una igualtat efectiva de dones i homes, per a treballar l’educació no sexista als nostres infants, des de qualsevol àmbit de la societat (escola, treball, comerç, esport,...)".

Ahir 22 de juliol es van registrar dos assassinats masclistes més a Espanya, un d'ells a Sabadell que suposa la sisena víctima mortal per aquest terrorisme masclista en el que portem d'any. Tots els grups municipals van signar una declaració institucional de condemna i rebuig.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern
12 Mar 2024 12:43 - RedaccióLa diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, visita la Festa Major d'Hivern

La diputada i portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, va visitar Santa Perpètua durant la [ ... ]

Política
Una delegació local va participar al 15è Congrés del PSC
27 Mar 2024 09:40 - RedaccióUna delegació local va participar al 15è Congrés del PSC

Una delegació del PSC de Santa Perpètua va participar en el 15è Congrés del PSC, que es va celebrar [ ... ]

Política
Tots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones
01 Mar 2024 13:23 - RedaccióTots els grups municipals subscriuen una Declaració institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Abans de l'inici del Ple de febrer l'alcaldessa va realitzar una Declaració institucional sobre el [ ... ]

Política