hola

Desenes de persones van participar ahir a la tarda a la concentració convocada en rebuig a la sentència del judici contra els polítics i activistes sobiranistes. A les set de la tarda va iniciar-se una concentració a la plaça de la Vila on es van escoltar missatges d'Oriol Junqueres i de Jordi Cuixart.

La seva germana Neus va participar a la concentració i va explicar que la resta de la família es va desplaçar a Barcelona per participar a les diverses mobilitzacions en contra de la sentencia.
Neus Cuixart va mostrar el seu agraiment "al poble que no defalleix" i va tenir paraules de record pels CDRs empresonats.

Durant l'acte es van poder escoltar les paraules del perpetuenc Jordi Cuixart, que va enviar aquest dilluns un missatge de veu a la junta d’Òmnium Cultural per transmetre serenor i esperança davant la sentència. Cuixart va afirmar que la resposta a la sentència de l’1 d'octubre tan sols pot ser la reincidència  i va demanar respondre-hi amb "determinació" i "tots junts"; i sempre des de la "serenor" i la "lluita no violenta". El perpetuenc, condemnat a nou anys de presó pel tribunal Suprem, va demanar "democràcia, amnistia i autodeterminació"

La concentració d'ahir a la tarda va finalitzar amb el Cant dels segadors i amb una crida a participar a totes les mobilitzacions que es convoquin en els propers dies.

Aquesta va ser la segona protesta contra la sentència convocada ahir al municipi. La primera es va portar a terme a les 11 del matí, també a la plaça de la Vila amb la participació d'un centenar de persones i familiars de Jordi Cuixart.


Foto: Concentració ahir a la tarda a la plaça de la Vila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Raül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor
19 Abr 2024 11:33 - RedaccióRaül Romeva presenta aquest 19 d’abril el seu darrer llibre a la sala la Filadora del Vapor

L’economista, escriptor, analista i polític català, Raül Romeva, presenta el seu nou llibre Idiota! [ ... ]

Política
Escollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M
17 Abr 2024 11:50 - RedaccióEscollits per sorteig els membres de les meses electorals del 12M

El Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda va celebrar dilluns una sessió extraordinària [ ... ]

Política
La plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República
12 Abr 2024 11:16 - RedaccióLa plaça de les Tretze Roses acollirà diumenge la commemoració de la II República

La plaça de les Tretze Roses acollirà el diumenge 14 d’abril l’acte institucional de commemoració [ ... ]

Política