hola

Participant en la iniciativa

La Lucía i l'Anna Ramírez son dues perpetuenques de 9 i 11 anys. Com tots els nens, no només de Santa Perpètua, sinó de tot el món, porten més d'un mes tancats a casa.

Per a elles la situació és d'incertesa. La Lucía acaba aquest any la seva escolarització a Primària i està trista per no poder acomiadar-se dels seus companys de classe. L'Anna busca maneres d'entretenir-se però ambdues han trobat en la creativitat una bona manera de passar el confinament.

Per celebrar Sant Jordi van dibuixar sobre un cartró gegant el cavaller i la princesa i van retallar la seva cara per poder fer-se fotos a l'estil photocall. Els va agradar tant com van quedar que van voler compartarir-ho amb els seus veïns i veïnes de comunitat i per això van fer aquesta carta: 

Hola veïns, som l'Anna i la Lucía del segon. Hem fet aquests personatges de Sant Jordi per a què us animeu a fer-vos fotos i enviar-nos-les. Així podrem celebrar Sant Jordi des de casa. Pot ser divertit. Nosaltres us enviarem les nostres fotos. Quan acabeu ens heu de tornar els cartrons dels personatges i aquesta carta per tal que la poguem passar a més veïns. Gràcies a tots. Ànims i molts petons a totes i tots. Ah! No és obligatori, només si us ve de gust!

Els veïns i veïnes van atendre aquesta iniciativa infantil i, com elles volien, han creat aquest àlbum que han volgut compartir amb nosaltres. 

Sant Jordi es queda a casa aquest 2020 però no per això deixa de compartir-se.

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies - Històries del Confinament