hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua i l’Associació de Municipis de l’Eix de la riera de Caldes (AMERC) han rebut una menció d’honor en la modalitat de mobilitat elèctrica dels Premis d’Excel·lència Energètica, de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) per la iniciativa 5.000 km Electric Experiences.

Les alcaldesses de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i de Palau, Teresa Padrós, que presideix l’AMERC, van recollir el 7 de març durant un acte que va tenir lloc a Terrassa.

L’alcaldessa de Santa Perpètua s’ha mostrat molt satisfeta per aquest reconeixement “a la feina ben feta i que ens indica que anem per bon camí, tot i així encara ens queda molt per recòrrer i necessitem la complicitat de totes les administracions competents”. Isabel Garcia també ha explicat que “en actes com aquest, veiem que cada cop més hi ha més conscienciació i eines per intentar ser més sostenibles, i no només energèticament, si no també social i econòmicament, de fet es parlava de justícia, en el sentit que totes les persones tenim dret a viure dignament i alhora amb l’obligació de poder deixar un millor planeta”.

Els Premis d’Excel·lència Energètica reconeixen empreses i institucions que han dut a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies renovables i les noves tecnologies energètiques, i que permeten avançar en la transició cap a un model energètic més net i democràtic. El certamen té com a objectiu difondre els valors associats a un nou model energètic sostenible, democràtic, distribuïble i equitatiu, amb una aposta per l’energia neta i renovable.


Foto: Van recollir el premi les alcaldesses de Santa Perpètua i de Palau / ICAEN

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]