hola

Gairebé una vintena de representants del teixit associatiu de Santa Perpètua van participar en l'espai de diàleg sobre la diversitat​ ​social​ que va organitzar aquest dissabte la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC). .L'acte va servir per tancar la primera fase del projecte Veïnatge Divers que a Santa Perpètua ha desplegat la Federació d’Associacions de Barris de Santa Perpètua de Mogoda (FABSPM).

Aquest programa cerca la manera de crear un discurs inclusiu sobre la nostra societat, una societat diversa.

Els punts més destacats de la diagnosi sobre la diversitat social de Santa Perpètua ressalten la necessitat de conèixer-se entre la ciutadania migrada i la de sempre, la il·lusió i ganes de fer coses conjuntes i la política d'inclusió social que desenvolupa l'Ajuntament de Santa Perpètua.

Santa Perpètua conjuntament amb Mollet del Vallès ha estat el municipi escollit per la Confavc per portar a terme aquest projecte per crear un discurs inclusiu sobre la societat.

Veïnatge Divers s'ha desenvolupat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Perpètua i està finançat per la Diputació de Barcelona. Inés Martínez, tècnica del projecte Veïnatge Divers, va mostrar la satisfacció per la participació en l'espai de diàleg i va manifestar que amb l'acte d'aquest dissabte es tanca la primera fase del projecte. Ara els participants en el programa hauran de continuar amb Veinatge Divers amb l'acompanyament de la CONFAVC.

El projecte Veïnatge Divers s’ha entrevistat amb ​la xarxa associativa​ ​per a valorar la percepció sobre la diversitat d’origens de la nostra societat, les necessitats i interessos davant aquesta realitat, a més de qüestionar sobre les aportacions que fan o podrien fer com a objecte de generar inclusió en la xarxa comunitària. La primera fase del programa s'ha tancat amb una sessió formativa celebrada aquest dissabte al centre Cívic El Vapor.


Foto: L'acte es va desenvolupar al Centre Cívic El Vapor / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]