hola

Castell de Can Taió

Iniciatives Solidàries disposa d’un Centre d’Acolliment Temporal amb l’objectiu d’a­collir persones en risc d’exclusió i que no comptin amb una xarxa social de suport derivades des de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Santa Perpètua i d’altres localitats. El servei d’aquesta ONG està ubicat al Castell de Can Taió, on també es troba GSIS Escola Barcanova.

L’Ajuntament de Santa Perpètua té actualment derivades disset persones que dormen en aquest centre i quatre més acudeixen cada migdia al servei de menjador. La Regidoria de Benestar Social i Atenció a les Persones fa ús d’aquest servei amb persones adultes en situació de marginació que o no tenen domicili o no en poden romandre perquè no disposen de condicions sociofamiliars i d’atenció adients per fer-ho. Una de les condicions indispensables per poder accedir-hi és no tenir adició a substancies estupefaents. La regidora de Benestar Social, Ana Bajo, afegeix que “de manera excepcional, en alguns casos s’ha fet acolliment temporal d’alguna família amb menors que no tenia cap altra opció”, però subratlla que no és un recurs pensat per a aquesta problemàtica.

Iniciatives Solidàries treballa amb els usuaris aspectes d’hàbits i de relacions personals amb el seu entorn i té programes d’activitats adreçats a motivar-los i integrar-los a nivell social i laboral, ja que l’objectiu final és permetre la reinserció plena d’aquestes persones.

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha signat un contracte amb Iniciatives Solidàries per formalitzar l’ús d’aquest servei, que abans es recollia a través d’un conveni.


Foto: El Castell de Can Taió és propietat de la Generalitat de Catalunya / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]