hola

Pati de l'escolaEducació - Els Aigüerols

L'Ajuntament de Santa Perpètua ja té la confirmació oficial del Departament d'Ensenyament de la Generalitat sobre què assumirà el cost de la instal·lació i el lloguer de dos mòduls per a l'Escola Els Aigüerols. L'alcaldessa, Isabel Garcia, està satisfeta perquè això suposa la continuïtat de l'escola però ha subratllat que la reivindicació de l'Ajuntament, dels grups municipals, AMPA i direcció del centre és aconseguir l'edifici definitiu projectat als terrenys de l'antic camp de futbol municipal, a l'avinguda de Santiga.

La necessitat de construir la cinquena escola de Santa Perpètua data de l'any 2005, una demanda consensuada entre l'Ajuntament de Santa Perpètua i la Generalitat de Catalunya a través dels Serveis Territorials al Vallès Occidental. La cessió dels terrenys per a la edificació de l'escola es va produir l'any 2009 i fins i tot al 2010 es van adjudicar les obres a una empresa constructora. Però mai van començar les obres i va arribar un moment, al 2013, que la Generalitat va anunciar que no continuaria el projecte educatiu. Finalment, va fer marxa enrere i és segur que el curs 2015-2016 s'obrirà un nou grup de P3.

Però, l'edifici que ocupa l'Escola Els Aigüerols és el de Serveis educatius, que hauria d'encabir l'Escola d'Adults i el Servei d'acció socioeducativa, i ja està al límit de capacitat. Fins i tot, els infants han de fer a la mateixa aula les classes i el menjador.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, ha afirmat que el director de Serveis Territorials d'Ensenyament del Vallès Occidental, Lluís Baulenas, ha confirmat que la Generalitat, que és qui té les competències i la responsabilitat, instal·larà i pagarà els dos mòduls necessaris per al funcionament el curs vinent de l'Escola Els Aigüerols. Garcia ha insistit que la reivindicació municipal continua sent l'edifici definitiu.L'alcaldessa ha explicat que la reunió prevista pel 6 de febrer amb el director de centres públics de la Generalitat, Toni Llobet, ha quedat ajornada des de la Generalitat i està a l'espera d'una nova convocatòria. L'objectiu és parlar del futur i les perspectives al voltant d'Els Aigüerols i dels altres edificis educatius ja que, segons ha dit l'alcaldessa, l'escola Santiga té goteres des que es va fer i la Generalitat li demana a l'Ajuntament que faci les obres.

Foto: Pati de l'Escola Els Aigüerols / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]