hola

Escola Els AigüerolsActualitat - Educació

L'AMPA Els Aigüerols ha estat convocada pel grup municipal d'ERC a una reunió amb la diputada Anna Simó on se'ls explicarà el resultat de les negociacions entre ERC i CIU que, segons han explicat des d'ERC, ha propiciat la inclusió de dos mòduls per al proper curs a l'escola i el seu manteniment en els pressupostos de la Generalitat. Aquesta reunió tindrà lloc avui al Parlament de Catalunya.

L'Associació de mares i pares també ha sol·licitat una reunió urgent amb l'Ajuntament per parlar sobre el futur de l'escola i continuar treballant plegats per aconseguir l'objectiu de veure alçat l'edifici de l'escola. La trobada tindrà lloc el 19 de febrer.

L'AMPA Els Aigüerols considera positiva la mesura d'instal·lar dos mòduls a l'escola per què solucionarà alguns dels problemes d'espai que actualment hi ha a l'edifici provisional i garantirà, un curs més, la continuïtat d'Els Aigüerols amb un nou P3. L'AMPA, però, continua defensant que l'edifici és necessari i continuarà reivindicant la seva construcció. L'Escola Els Aigüerols va néixer el curs 2009-2010 amb el compromís per part de la Generalitat d'un edifici a l'avinguda de Santiga, que fins al moment no s'ha complert. Des d'aquell moment, l'associació de mares i pares no ha deixat de exigir la seva construcció. Actualment Els Aigüerols compta amb una línia per curs a Infantil, tres línies a primer de Primària i dues línies a segon i tercer de Primària.

Foto: Imatge d'arxiu de l'Escola Els Aigüerols / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament publica la llista amb els barems d'accés a les Escoles Bressol Municipals
01 Jun 2023 11:38 - RedaccióL'Ajuntament publica la llista amb els barems d'accés a les Escoles Bressol Municipals

L'Ajuntament ja ha publicat la llista amb els barems d'accés per a l'Escola Bressol que es pot consultar [ ... ]

La Teixidora exposa avui el projecte de l'entitat en el marc de la xerrada sobre habitatge cooperatiu
01 Jun 2023 10:08 - RedaccióLa Teixidora exposa avui el projecte de l'entitat en el marc de la xerrada sobre habitatge cooperatiu

L’associació perpetuenca de cohabitatge La Teixidora organitza avui dijous 1 de juny a les 18:30h [ ... ]

'La Granja Menuda' de les Escoles Bressol, també per a les famílies
31 Maig 2023 11:12 - Redacció'La Granja Menuda' de les Escoles Bressol, també per a les famílies

Famílies de les Escoles Bressol Can Folguera, l'Espiga i Els Pins han pogut gaudir aquests dies d'un [ ... ]