hola

pasion-flamenca_0210Cultura - Casa de Andalucía

El Teatre del Centre Parroquial es va omplir diumenge 13 d'abril de gom a gom per veure la Pasión Flamenca que va posar en escena la Casa de Andalucía de Santa Perpètua. Aquest és el primer cop que aquesta representació l'organitza la Casa de Andalucía, tot i que el director de l'espectacle és el mateix, Manuel Belmonte.

 

 

La passió flamenca se centra en les escenes més importants de la vida de Jesucrist, amb una petita representació sense diàlegs però amb la veu d'un narrador i una coreografia especial per a cadascuna. En l'espectacle van participar membres dels quadres de ball de la Casa de Andalucía, la bailaora Laura Molina i Andrea García que farà unes peces musical. Per a més de la meitat dels ballarins era la seva primera representació i els nervis estaven a flor de pell. La Casa de Andalucía està molt satisfeta de com va quedar i de la resposta del públic tant a Santa Perpètua com a l'estrena a Barcelona.

La secretària de la Casa de Andalucía, Míriam Serrano, ha destacat la bona acollida de l'espectacle entre el públic que va omplir el teatre del centre i ha volgut agrair especialment la feina feta pel professor de ball Manuel Belmonte i també als encarregats del teatre Josep Umbert i Joan Eloi Gispert.
Foto: Imatge de la Pasión flamenca / L'Informatiu
0
0
0
s2sdefault