hola

Festa de l'EsportEsports - Esports

La 17a festa de l'Esport de Santa Perpètua es celebrarà els dies 31 de maig i 1 de juny. La comissió de la Festa de l'Esport, organitzadora de les activitats que s'hi desenvoluparan, ha convocat un concurs per escollir el cartell anunciador. El certamen està obert a tothom sense límit d'edat. En el cartell, mida DINA A3, ha de figurar el text 17a Festa de l'Esport 2014, Santa Perpètua de Mogoda, 31 de maig i 1 de juny, l'eslògan de la festa: Amb l'esport hi guanyem tots i el logotip de l'Ajuntament. Els premis seran un cartell guanyador, l'autor del qual rebrà 150 euros i l'abonament familiar a la piscina d'estiu i un primer premi infantil (fins a 15 anys) que rebrà també un abonament familiar de la piscina d'Estiu.

Els interessats han de lliurar els seus treballs al registre del Poliesportiu municipal fins al 28 d'abril, en horari de dilluns a divendres de 8 a 18 hores. Aquella nit, la Comissió organitzadora de la Festa de l'Esport es reunirà per valorar els cartells i escollir-ne el que anunciarà les activitats de la Festa de l'Esport. Els cartells finalistes formaran part d'una exposició que tindrà lloc durant la Festa de l'Esport.

La novetat d'aquesta edició de la festa de l'Esport és que les activitats de dissabte 31 de maig es faran en horari de tarda, en lloc del matí. Jordi Bonàs ha explicat que a la tarda hi ha més possibilitat de públic i més ombres per a les entitats participants.

Fins al 28 d'abril es poden presentar obres al Concurs del cartell de la Festa de l'Esport 2014, que reflecteixi la idea de l'eslògan Amb l'esport, hi guanyem tots. El premi són 150 euros i un abonament familiar a la piscina d'estiu.

Foto: Imatge d'arxiu de la darrera Festa de l'Esport / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault