hola

Vota cartellCultura - Cultura

Des d'avui ja es poden votar els cinc cartells finalistes que opten a ser el cartell anunciador de la Festa Major d'estiu 2014. Totes les persones que vulguin participar en l'elecció del cartell de Festa Major han d'entrar al web municipal www.staperpetua.cat allà trobaran un banner per votar un dels cinc finalistes. 

Aquests finalistes han sortit de les votacions inicials del jurat format pels membres de la Comissió de Festa Major, representants dels Mitjans de Comunicació, el professorat de l'Espai de les Arts i l'equip tècnic de Cultura. En total, es van presentar disset obres al Concurs de cartells de Festa Major 2014 que ha organitzat la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. El certamen està dotat amb un únic premi de 500 euros.

Les votacions començaran avui 20 de març i es perllongaran fins a l'11 d'abril. El resultat de les votacions i per tant, del cartell guanyador es notificarà el 25 d'abril en el marc de la Nit de la cultura.

La regidora de Cultura, Neus Garcia, ha confirmat que artistes de la comarca i de més enllà han presentat disset obres al Concurs de cartells de Festa Major 2014. 

Avui comencen les votacions als cinc cartells finalistes que opten a ser el cartell anunciador de la Festa Major d'estiu 2014. Les persones que vulguin participar han de fer-ho a través del web municipal www.staperpetua.cat.

Foto: captura de la imatge dels cinc cartells participants / Ccomunicació

0
0
0
s2sdefault