hola

GossosActualitat - Salut Pública

La Fundació per a l'Adopció, l'Apadrinament i Defensa dels Animals (FAADA), amb el suport de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i la Generalitat de Catalunya, organitza des del 3 de març fins al 30 de maig la campanya Sóc responsable per moltes raons.

La iniciativa es basa a oferir preus reduïts en esterilització i identificació d'animals de companyia en col·laboració amb diversos centres veterinaris del municipi: Centre Veterinari La Florida, Clínics Veterinària Santa Perpètua, Centre Veterinari Santa Perpètua, San & Vet i Santa Perpètua Veterinaris.

Amb aquesta campanya, segons informa la Regidoria de Salut Pública, es vol conscienciar sobre la importància d'esterilitzar els animals de companyia per reduir els abandonaments i millorar la seva salut i comportament. Cada any, s'abandonen a Catalunya més de 30.000 animals de companyia, la majoria fruit de les camades no desitjades.

Tots els propietaris que tinguin un gos, gat i/o fura i que resideixin a Catalunya podran acollir-se a aquesta iniciativa. Caldrà inscriure's al web de la campanya (www.socresponsable.org) i presentar al centre veterinari el nombre de registre d'inscripció. Aquest nombre arribarà automàticament a la persona inscrita un cop enviades les dades. Si no es disposa d'ordinador, es poden adreçar al centre veterinari col·laborador i realitzar allà la inscripció.

Els principals avantatges de l'esterilització dels animals són, segons apunta Salut Pública, una vida més llarga i sana, evita els naixements no desitjats, millora del comportament i econòmicament és rendible, ja que el cost de l'esterilització és inferior al de tenir i cuidar les cries. La Regidoria de Salut també destaca la importància de censar els animals.

Foto: Imatge d'un gos a un correcan / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault