hola

MANIFESTACIO_ESCOLA_AIGUEROLS-6217

Educació - Els Aigüerols

El director dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, Lluís Baulenas, ha confirmat aquest matí als representants de l'AMPA de l'Escola Els Aigüerols que Ensenyament de la Generalitat assignarà un P3 a Els Aigüerols per al curs 2014-2015. El 31 de juliol de 2013, la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, va afirmar que no s'obriria cap més grup i que l'escola tancaria de manera progressiva.

Aquest canvi, desitjat i esperat no només per les famílies de l'alumnat d'aquest centre sinó per responsables polítics i comunitat educativa perpetuenca, respon a les dades aportades per l'Ajuntament de Santa Perpètua i els arguments de la comunitat educativa, segons s'ha justificat el departament. Només amb germans d'alumnes ja hi ha 20 infants pendents d'escolaritzar que podrien matricular-se per fer P3 el curs vinent.

L'expresident de l'AMPA de l'Escola Els Aigüerols, Jesús Fernández, ha assistit avui a aquesta reunió convocada pels Serveis Territorials del Vallès Occidental i on s'ha confirmat que l'escola continuarà acceptant nous alumnes el proper curs i que per als següents caldrà anar estudiant les dades genèriques de la localitat. L'AMPA continuarà lluitant perquè l'escola continuï i perquè la Generalitat construeixi l'edifici d'aquest centre. 

0
0
0
s2sdefault