hola

PleAjuntament - Ple

El Ple donarà aquesta tarda suport a l'acord unànime del Consell Escolar Municipal en el que se sol·licita que la construcció del nou edifici de l'Escola Els Aigüerols sigui inclosa en el Pressupost de la Generalitat de Catalunya 2014. El Consell escolar va expressar que "davant les darreres informacions que ha manifestat el departament d'ensenyament, de no construir els Aigüerols i de no oferir places escolars per al proper cues de P3, la comunitat educativa de Santa Perpètua vol expressar i comunicar la seva disconformitat amb aquesta decisió".

Tanmateix el ple també aprovarà una proposició de suport al Manifest del dia internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones. El Ple acordarà remarcar el compromís i la determinació assolides pel consistori de fer servir totes les eines disponibles, per avançar cap a una societat més justa i igualitària, sense violència.

Una altra proposició, a petició dels sindicats CCOO i UGT del Vallès Occidental serà de suport a la indústria i l'activitat econòmica de la comarca. El Ple rebutjarà totes les mesures contemplades en forma de decrets i pressupostos generals de l'estat que porten a un empobriment de tot el teixit econòmic i social, tant de l'Estat Espanyol com de Catalunya i del nostre municipi. El Ple demanarà a través d'aquesta moció al Ministeri d'Indústria al desenvolupament de polítiques actives de caràcter industrial.

La corporació també presentarà a la seva aprovació una proposició de rebuig a la decisió del govern valencià de tancar Ràdio televisió valenciana i donarà suport els seus treballadors.

El ple d'aquest dijous donarà també suport a la proposta del Fons català de cooperació al desenvolupament arran dels fets de Lampedusa el 4 i 11 d'octubre quan van morir gairebé sis-centes persones que intentàvem arribar a les costes europees.

Finalment la corporació presentarà una proposició per a la modificació de la legislació vigent en matèria que regula els supòsits d'indults i de rebuig al projecte de llei del sector elèctric i la nova regulació de les instal·lacions renovables i l'autoconsum.

Foto: Sala de Plens de l'Ajuntament de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault