hola

Reunió parlamentActualitat - Educació

Tots els grups parlamentaris es van reafirmar aquest dijous 21 de novembre en la voluntat de mantenir el projecte educatiu de l'Escola Els Aigüerols de Santa Perpètua i en la necessitat de la cinquena escola pública. Pel que fa al grup parlamentari de CiU, que ostenta el govern de la Generalitat, va demanar unes dades a l'Ajuntament per estudiar el cas de l'escola perpetuenca.

Aquesta és una de les conclusions de la trobada celebrada aquest dijous a la tarda al Parlament de Catalunya entre la majoria de grups municipals de l'Ajuntament de Santa Perpètua i tots els grups parlamentaris incloent CiU. També van assistir representants de l'AMPA de l'Escola Els Aigüerols. La trobada va estar organitzada pel diputat d'ICV-EUiA, Joan Mena.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha explicat que aquesta és una passa més per aconseguir la continuïtat de la cinquena escola pública, tot i que no hi ha cap acord signat.

L'Ajuntament va exposar a la reunió els arguments que justifiquen la necessitat de la cinquena escola pública i el grup parlamentari de CiU va demanar que se'ls fessin arribar les dades concretes. Isabel Garcia els va remarcar que "les ràtios actuals a la resta d'escoles no permeten la reubicació de l'alumnat d'Els Aigüerols i perjudicaria la qualitat educativa a Santa Perpètua". Isabel Garcia va recordar les paraules de la Consellera quan es referia que el "nivell de qualitat educatiu a Santa Perpètua no és l'òptim"

L'alcaldessa també va tornar a demanar que el projecte del nou edifici de l'escola sigui prioritari per la Generalitat i s'inclogui en els pressupostos de 2014.

Per la seva part, el president de l'AMPA d'Els Aigüerols, Jesús Fernández, ha valorat positivament que la trobada d'aquest dijous al Parlament comptés amb representants dels grups municipals i parlamentaris. Per a Fernández el fet que els diferents representants tornessin a donar suport a la continuïtat de l'Escola és important.

Tot i això, el president de l'AMPA, també ha expressat "la seva màxima prudència per tal de no crear falses expectatives a les famílies que prou problemes tenen, ja que porten molts anys rebent informacions contradictòries dels fets".

Tots els grups parlamentaris es van reafirmar ahir en la voluntat de mantenir el projecte educatiu de l'escola Els Aigüerols de Santa Perpètua i en la necessitat de la cinquena escola pública. Pel que fa a CiU, que ostenta el govern, va demanar unes dades a l'Ajuntament per estudiar el cas de l'escola perpetuenca.

Foto: trobada al Parlament per parlar d'Els Aigüerols / @joanmena

0
0
0
s2sdefault