hola

Joan MenaActualitat - Educació

El diputat d'ICV-EUiA Joan Mena organitza una trobada amb els grups parlamentaris del Parlament de Catalunya per tractar del futur de l'Escola Els Aigüerols. La reunió tindrà lloc aquest dijous 21 de novembre i assistiran representants de tots els grups parlamentaris, de l'Ajuntament, l'AMPA i la direcció de l'Escola Els Aigüerols.

Segons explica ICV-EUiA la trobada té per objectiu "insistir als grups parlamentaris sobre la importància d'assegurar el projecte educatiu d'aquesta escola, per informar-los de forma directa que el Departament d'Ensenyament ha decidit incomplir l'acord unànime del Parlament de Catalunya sobre el futur de l'escola, i demanar-lis que utilitzin la tramitació del Pressupost de la Generalitat de Catalunya pel 2014 per a que es doti pressupostàriament aquesta inversió".

La formació ecosocialista recorda que la possibilitat de realitzar aquesta trobada es va decidir a la darrera reunió celebrada a Santa Perpètua, el passat 17 d'octubre, a proposta del diputat d'ICV-EUiA, Joan Mena, en la que també van participar representants de l'AMPA i de la direcció de l'escola.

Foto: Intervenció del diputat Joan Mena al Parlament amb la samarreta de l'Escola Els Aigüerols / Canal Parlament

0
0
0
s2sdefault