hola

Miquel Iceta al Centre Cívic Can FolgueraPolítica - PSC

El diputat socialista Miquel Iceta va explicar aquest dimarts al Centre Cívic Can Folguera els beneficis del federalisme en el marc d'una xerrada organitzada per l'Agrupació local del PSC de Santa Perpètua. Iceta va expressar que aquesta opció evitaria una ruptura amb Espanya i aconseguiria més reconeixements de la identitat catalana i un millor finançament. Per a Iceta, el PSC està "posant de manifest l'engany que està fent el govern de la Generalitat". El diputat socialista va expressar que "no hi haurà consulta i el PSC no es vol fer responsable dels errors i enganys del govern" i que el federalisme és la millor opció per Catalunya.

El diputat socialista també va respondre a Ràdio Santa Perpètua sobre la situació que està vivint la planta de Panrico. Miquel Iceta va indicar que "intentem que al Parlament es parli d'aquests temes i estem plantejant propostes, preguntes i intentant que hi hagi una actitud ferma de defensa de la Generalitat pels llocs de treball"

Abans de la xerrada, un pare i una mare d'alumnes de l'escola Els Aigüerols va lliurar Iceta documentació sobre la situació per la qual passa el centre escolar, que no tindrà nous P3 el proper curs. Miquel Iceta va comprometre's amb aquestes famílies a traslladar els responsables dels temes del Vallès la problemàtica per cercar solucions al problema. Sobre educació, Miquel Iceta va criticar que "la única resposta dels governs a la crisis siguin les retallades socials"

Gairebé una vintena de persones van assistir a l'acte organitzat pel PSC local.

Foto: El diputat socialista MIquel Iceta en un moment de la seva xerrada sobre federalisme / Marta Hiraldo

0
0
0
s2sdefault