hola

Escola Els AigüerolsActualitat - Escola Els Aigüerols

El president de l'Ampa de l'escola Els Aigüerols, Jesús Fernández, ha mostrat la seva satisfacció per la resolució que ha aprovat per unanimitat el Parlament de Catalunya de reconsiderar el tancament del centre educatiu. La moció també insta a negociar amb l'Ajuntament de la localitat la concreció del compliment del compromís de la Conselleria en quant a al construcció d'una nova escola.

 

Fernandez ha manifestat que seguiran treballant per reclamar l'edifici propi i ha destacat que les mares i els pares han lluitat per aconseguir aquesta decisió. El president de l'AMPA Els Aiguerols ha agrait el treball de pares, mares, Ajuntament i forces polítiques per aconseguir que l'aprovació de la moció al Parlament i ha informat que els pares estan molt contents amb l'anunci però també ha demanat prudència.

Fernándenz va realitzar aquestes declaracions abans d'entrevistar-se amb la diputada del parlament d'ICV-Euia Marta Ribas. Aquest grup va presentar la proposició que va aprovar el Parlament de Catalunya. La diputada d'ICV-EUiA Marta Ribas va entrevistar-se el divendres amb membres de l'AMPA Els Aigüerols per informar de la moció que la cambra catalana va aprovar sobre el manteniment del centre educatiu.

La diputada també va lamentar que CiU i ERC hagin utilitzar la seva majoria parlamentària per evitar l'aprovació d'una moció parlamentària del grup d'ICV-EUiA en la qual es demanava l'aturada del tancament de set escoles publiques, entre elles dos al Vallès Occidental.

Marta Ribas va destacar el treball realitzat per la comunitat educativa, l'Ampa Els Aiguerols i l'Ajuntament de Santa Perpètua. 

Foto: la diputada Marta Ribas amb el president i la tresorera de l'AMPA d'Els Aigüerols i l'alcaldessa i la regidora d'educació / Premsa Ajuntament

0
0
0
s2sdefault