hola

Albert Clos i l'equip del Portes Enfora al parc Europa, Mas Costa.

L'Albert diu que és una persona d'extrems i molt inquieta. Parlant amb ell descobreixes ràpidament que estima el seus amics i la seva família. També que li encanta la música, l'art i els espectacles en viu. De fet, s'hi dedica des que va decidir fer un salt al buit i deixar la informàtica. Té dos fills i explica que li encanta ser pare perquè tot i que la seva agenda cultural s'hagi vist reduïda, li compensa amb escreix l'amor incondicional que sent per ells.

0
0
0
s2sdefault

Chris al parc Municipal.

La Núria fa més de divuit anys que va venir a Santa Perpètua des de Badalona per amor i diu que l'únic que troba a faltar és passejar per la platja Es defineix com una persona alegre a la que li agrada viure la vida i transmet optimisme i molta energia. Li agrada ajudar molt la gent i diu que per això, forma part de l'Associació Espiral Catalunya. És perruquera de professió i en el seu temps lliure disfruta fent fotografies “a tot el que se li passa per davant” i ballant per “evadir-se”.El Chris té 29 anys i tot i haver viscut a Santa Perpètua, és també d'Austràlia, on va néixer la seva mare. Es considera una persona extrovertida i alhora solitària. Gaudeix molt dels moments amb ell mateix, tot i que reconeix que des que és pare de l'Otto li costa trobar els moments. Li agrada llegir, el cinema, sortir amb els amics, anar de concert i viatjar. És professor de ‘mates' i ‘tecno' a l'Institut Escola Santiga.

0
0
0
s2sdefault

Núria posa, asseguda, per l'Informatiu.

La Núria fa més de divuit anys que va venir a Santa Perpètua des de Badalona per amor i diu que l'únic que troba a faltar és passejar per la platja Es defineix com una persona alegre a la que li agrada viure la vida i transmet optimisme i molta energia. Li agrada ajudar molt la gent i diu que per això, forma part de l'Associació Espiral Catalunya. És perruquera de professió i en el seu temps lliure disfruta fent fotografies “a tot el que se li passa per davant” i ballant per “evadir-se”.

0
0
0
s2sdefault

Jose antonio posa a can Folguera.

El Jose Antonio complirà aquest any els 60 i quan només en tenia un, va arribar Santa Perpètua amb els seus pares. Es dedica a fer el que li agrada, que és compartir viatges, aventures, excursions... És per això que fa 17 anys va crear l'associació Caminar y sentir. En aquesta entrevista ens parla de la seva passió per la muntanya, dels seus viatges i de com se sent quan camina.

0
0
0
s2sdefault

Marta posa a can Folguera.

Té 22 anys i sempre ha viscut a Santa Perpètua. De fet, diu que s'hi quedaria a viure sempre perquè li encanta conèixer les persones amb les que es creua pel carrer. La Marta és activa, decidida, responsable i li encanta està amb la gent que estima i viatjar. Potser per això va triar dedicar-se al turisme. En aquesta entrevista ens parla de la seva filosofia de vida, de viure el present i de lluitar per aconseguir tot el que et proposes, fins al final.

0
0
0
s2sdefault

Yulissa posa a can Folguera.

La Yulissa va néixer a Lima (Perú) fa 30 anys i va arribar a Santa Perpètua al 2017. És mare de la Rosa i l'Steven i quan treu una mica de temps lliure, li agrada córrer, escriure i cuinar, sobretot fer postres. Diu que els “alfajores” li surten boníssims! Es defineix com una persona noble i a vegades, una miqueta tímida, però en aquesta entrevista surt de la seva zona de comfort i ens obre el seu cor i les portes a la seva vida.

0
0
0
s2sdefault