hola

l'entitat

Quin és el vostre objectiu?
Com a AMPA les nostres funcions són:
· Col·laborar amb l’escola en tot allò que pugui contribuir en la millora del centre i del sistema educatiu
· Facilitar la prestació de serveis fora de l’horari escolar com són l’acollida, el menjador i les activitats extraescolars.
· Organitzar i finançar festes, concursos i activitats més lúdiques.
· Fomentar la relació de les famílies entre elles i amb l’escola.
· Contribuir a través del nostre exemple a la formació dels nostres fills i filles com a ciutadans actius i compromesos.

Qui pot formar part de l'entitat?  
Totes les famílies de l’escola són sòcies de l’AMPA. L’aportació es fa a través de la quota de material socialitzat, per tant l’AMPA som tots i totes. Volem ser de totes i per a totes les famílies.

Quins són els valors que voleu transmetre? 
Els valors que volem transmetre i garantir darrera de tota acció o activitat que fem són el respecte (envers els altres i l’entorn), l’equitat, la inclusió, la solidaritat i la cooperació.

Què aporta una entitat com la vostra al municipi?
Aporta serveis a les famílies, però sobretot cohesió social a través de la relació amb l’entorn més proper i amb el contacte amb les altres AMPA i entitats del poble. Aporta també ciutadania activa que contribueix, entre altres coses, a ampliar l’agenda d’activitats culturals, educatives i lúdiques del poble, a millorar l’entorn, a integrar a les persones reforçant el sentiment de pertinença a l’escola i al poble... i, tot això, aporta millores a l’escola perquè tot acaba tenint una repercussió positiva en el centre.

Les activitats

Al llarg del curs organitzem i/o col·laborem amb l’escola en diverses activitats, com són la castanyada, la Fira de Santa Llúcia, la xocolatada de Nadal, la Cavalcada dels Reis (en la qual participem les famílies de segon i així tots els infants tenen l’oportunitat de participar-hi un cop) o la rua de Carnestoltes.
També preparem la Festa de la Primavera, que és la gran festa de l’escola. Durant aquesta activitat fem curses, tallers i activitats, concurs de dibuix i tenim servei de bar.
A més, organitzem el sopar ball, que és la festa de comiat de final de curs on cada família porta el seu sopar, i també hi ha servei de bar, música i el concurs Tu si que ho fas guai i, el sopar de sisè.
Durant el curs, programem xerrades per a les famílies sobre temes d’interès com el bullying, la gestió del dol... Aquest curs encara estan per determinar.


Contacte

Mail: ampasantaperpetua@gmail.com

0
0
0
s2sdefault

Altres la Contra

Albert Clos:
23 Des 2022 11:11 - AdministratorAlbert Clos: "El meu major somni seria continuar com ara, però viure més relaxat"

L'Albert diu que és una persona d'extrems i molt inquieta. Parlant amb ell descobreixes ràpidament [ ... ]

Chris Thwaite:
28 Nov 2022 14:24 - AdministratorChris Thwaite: "Tinc moltes ganes de que la meva família d'aquí conegui Austràlia"

La Núria fa més de divuit anys que va venir a Santa Perpètua des de Badalona per amor i diu que l'únic [ ... ]

Núria Pons:
08 Nov 2022 13:55 - AdministratorNúria Pons: "Jo penso que només es mor una vegada i es viu tots els dies"

La Núria fa més de divuit anys que va venir a Santa Perpètua des de Badalona per amor i diu que l'únic [ ... ]