hola

 

l'entitat. Club Natació Santa Perpètua

Quin és el vostre objectiu?
Som un club esportiu sense ànim de lucre fundat l’any 1968 que té com a objectiu principal la pràctica i ensenyament de la natació com a esport de competició i com esport saludable. Dins d’aquest objectiu intentem potenciar els valors que aporta l’esport de competició, per intentar transmetre els pilars d’una vida saludable als nostres socis.
Tampoc ens oblidem de la part lúdica o social de l’esport que considerem important per poder assolir les metes marcades per cada nedador.

Quins són els valors que voleu transmetre? 
És important aprofitar l’esport per fer una transmissió de valors, som molt conscients, ja que per bé o per mal, ha marcat, marca i marcarà a tots els nedadors que han passat per l’entitat. Valors com l’organització i planificació, tan important per compaginar estudis amb entrenaments; la companyia i el treball en equip; l’esforç, la constància, la tolerància a la frustració o el sacrifici són valors que es transmeten cada dia durant els entrenaments. Igualment, l’esport és salut i per això s’ha de transmetre els hàbits per a una vida saludable. Els més coneguts són menjar sa i una bona hidratació, però moltes vegades se’ns oblida que el descans és gairebé tan important com l’entrenament. Dormir bé i les hores adequades juntament amb una bona gestió de l’estrès i les emocions són importants que s’aprenguin per poder gaudir d’un bon estat de salut.

Qui pot formar part de l’entitat?
En el nostre club hi té cabuda un ampli perfil d’usuaris, l’únic requisit és que es tinguin certes habilitats dins l’aigua, bàsicament que se sàpiguen desplaçar de manera autònoma.
Actualment tenim uns 60 esportistes i uns 70 socis. Les edats dels esportistes van des dels 5 anys en categoria d’aprenentatge fins als 60 anys en la categoria màsters.

Què aporta una entitat com la vostra al municipi?
En el nostre club, a part de les bases i entrenaments per a la natació de competició, dona el servei, a l’estiu, de l’ensenyament de la natació a qualsevol edat. Promovem l’esport com a eina per millorar la salut i intentem que l’oferta d’esports aquàtics al poble sigui la més àmplia i amb la qualitat més gran possible.


Les activitats

octubre
Inici de temporada. Fins al mes de juny. Participació a competicions de lligues i trofeus de la Federació Catalana de Natació.
Sopar del Club on es premien els nedadors pels seus èxit l’anterior temporada

desembre - febrer
També participem en els campionats de Catalunya i Espanya que se solen organitzar entre els mesos de desembre a febrer (temporada d’hivern) i de juny a agost (temporada d’estiu).

març - maig
En els mesos de març a maig també intentem participar en una competició internacional per Europa, l’any passat vam estar a Ginebra.

Contacte

Mail: cnspm@cnspm.cat
Facebook: https://www.facebook.com/cnsantaperpetua/

0
0
0
s2sdefault

Altres la Contra

Albert Clos:
23 Des 2022 11:11 - AdministratorAlbert Clos: "El meu major somni seria continuar com ara, però viure més relaxat"

L'Albert diu que és una persona d'extrems i molt inquieta. Parlant amb ell descobreixes ràpidament [ ... ]

Chris Thwaite:
28 Nov 2022 14:24 - AdministratorChris Thwaite: "Tinc moltes ganes de que la meva família d'aquí conegui Austràlia"

La Núria fa més de divuit anys que va venir a Santa Perpètua des de Badalona per amor i diu que l'únic [ ... ]

Núria Pons:
08 Nov 2022 13:55 - AdministratorNúria Pons: "Jo penso que només es mor una vegada i es viu tots els dies"

La Núria fa més de divuit anys que va venir a Santa Perpètua des de Badalona per amor i diu que l'únic [ ... ]