hola

20 d'octubre de 2014//

Començo una altra vegada amb la realitat de la nostra Escola Els Aigüerols, el que es pot llegir a continuació és una contestació que va fer la Consellera Rigau poc professional i la corregiré per la seva falta d’informació.

L'Escola Els Aigüerols és la mateixa a la qual la Consellera Rigau va donar un document signat amb un pressupost de mig milió € per començar les obres al segon semestre de 2012 i amb un pressupost de quasi 4 milions aprovat en 2009 que on està???. Volem la continuïtat de la nostra Escola, hem lluitat per demostrar la nostra realitat i ens ha donat un p3 aquest any per no tenir més problemes per col·locar els nens.

Retallat del BOP:

Amb data 21 de gener de 2014, l'Honorable Consellera d'Educació respondre per escrit a una pregunta formulada al Parlament que: << ... Tenint en compte que l’Escola Els Aigüerols no està construïda sinó que està ubicada en mòduls prefabricats, i que els primers alumnes de l’escola estan cursant primer de primària, el Departament d’Ensenyament no considera necessari la construcció d’un nou equipament educatiu al municipi per acollir línies d’infantil i primària, atès que no caldran a partir del curs 2015-2016, tal com confirmen les dades dels naixements de l'any 2012.>>

Això és com coneix la Consellera Rigau la nostra Escola Els Aigüerols, amb aquesta data que diu ella, els primers alumnes estaven en segon de primària i no estem en barracons. És un edifici municipal "escola d'adults, que sí estan en barracons". Es va aprovar a Juny de 2009 la construcció de l'Escola Els Aigüerols amb 1 línia 225 alumnes i comencem setembre tenim 236 alumnes i els primers estan cursant tercer de primària, una escola que sense construir i no tenint fins a sisè de primària supera la línia.

Ara explico una mica, només una mica, el dia a dia en l'Escola Els Aigüerols:

  • L'edifici està màxim de capacitat l'espai és només per classes.
  • No tenim sales polivalents per fer activitats pròpies de l'Escola.
  • El menjador som les mateixes classes i com els nen@s creixen tenim 86 alumnes fixes en menjador que es reparteixen entre la primera i tercera planta, això comporta molts problemes.
  • No tenim gimnàs, es fa educació física al pati.
  • Els professors tenen una petita sala de profes, també és el seu menjador, es comparteixen amb logopeda, educació especial.

L'Ampa i els pares no tenim lloc per fer cap reunió i fent moltes perquè la Consellera no escolta la realitat de l' Escola Els Aigüerols! !!!!!!

Molt agraïda amb l’Equip directiu, Professors i Conserge que treballen amb moltes més dificultats, però amb esforç, professionalitat i entusiasme fan possible un projecte educatiu que vull pels meus fills.

VOLEM LA CONTINUÏTAT DE L'ESCOLA ELS AIGÜEROLS!!!!!!!!!!!!

Yolanda Lara (Can Folguera) 

0
0
0
s2sdefault