hola

Welcome, Guest
Benvingut!

TOPIC: La continuïtat d'Els Aigüerols

La continuïtat d'Els Aigüerols 10 years 4 months ago #1

Com a ciutadana de Santa Perpètua de Mogoda i mare d'una nena que cursa P5 a l'escola pública Els Aigüerols, vull expressar el meu descontent per l'actuació que està tenint l'ajuntament davant de l'anunciat tancament progressiu de l'escola.
Sabem que la construcció de les escoles correspon a la Generalitat de Catalunya, però necessitem que l'Ajuntament de Santa Perpètua comenci a donar passes reals i assumeixi la competència per tal de garantir la continuïtat d'Els Aigüerols.
Si el problema d'obrir una línia més de P3 és la manca d'espai, per què l'Ajuntament no proporciona barracons, per exemple, i aporta solucions alternatives per evitar el tancament?
Al març comença el període de preinscripcions escolars i encara no tenim cap solució ferma per part de l'Ajuntament. Hem comprovat que la via Parlamentària amb tots els seus mecanismes són del tot inútils per això us demano que preneu la iniciativa.
Espero que doneu una solució contundent a aquest problema que no només afecta a la nostra escola sinó a la resta del municipi. Si aposteu per Els Aigüerols, garantiu la seva continuïtat! Assumiu la competència, negocieu amb la Generalitat!

Sònia Tinoco (Can Folguera) 13 de desembre de 2013
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.062 seconds