hola

El XXIX Concurs de Paelles va comptar amb 26 participants que diumenge al matí van haver de lluitar amb el vent que bufava i que va dificultar una cocció equilibrada de les paelles. El jurat, format exclusivament per membres de la comissió de Festa Major, van tenir-ho molt difícil com ho demostra que entre les tres primeres classificades només hi ha quatre punts de diferència i entre la segona i la primera només un punt.

La guanyadora va ser la número 7, elaborada per membres del Club Esportiu Fondistes Fem Força. El seu portaveu es mostrava molt content i convençut que els crancs blaus pescats a l'Empordà per ell mateix havien estat el punt decisiu.

La segona paella en el concurs de degustació a tan sols un punt de la vencedora va ser la número 10 i la tercera a quatre punts de la primera la paella número 5. Pel que fa a la categoria de decoració, la segona va ser ql número 4 que va escollir la Pepa dels Diables com a element decoratiu i la primera va ser la número 25 que, segons van explicar s'havien inspirat en l'exposició de Festa Major, Tornar-se vegetal.

Enguany també hi havia premi la Taula més llarga, que va ser la de la paella número 19 amb 47 persones, moltes d'elles infants, que van anar a recollir el seu premi.


Foto: 

0
0
0
s2sdefault