hola

Més d'un centenar de persones distribuïdes en disset grups van gaudir de l'Escape Room Missió Espacial, que va organitzar el Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) en el marc de la Festa Major. L'activitat es va desenvolupar en els jardins del Vapor i d'altres espais de Centre Vila amb l' objectiu de fomentar el treball en equip, la col·laboració i la consciència sobre el medi ambient.

La directora del Museu, Núria Traveset ha destacat la bona acceptació entre la ciutadania d'aquesta activitat organitzada per primer cop en el marc de la Festa Major d'estiu.

Núria Traveset ha indicat que la idea del Museu es programar aquestes activitats familiars i lúdiques durant les festes de santa perpètua però també ha anunciat que aquest mes de setembre començarà una nova programació del museu tant amb activitats lúdiques com educatives.

Aquests quatre dies de festa també s'han celebrat jornades de portes obertes al Museu del Treball i la Indústria Viva, situada al Vapor, i també a la seu de la Granja Soldevila amb l'objectiu de donar a conèixer els nous equipaments. A més s'han celebrat visites guiades a l'exposició permanent. La directora del museu també ha explicat que ha tingut molt bona acceptació entre la ciutadania aquesta proposta. Traveset ha explicat que s'ha quadruplicat les vistes a l'equipament i s'ha mostrat satisfeta de l'interès de la ciutadania per descobrir aquest nou patrimoni de Santa Perpètua.

Entre els participants en l'scape room l'opinió general és que havia estat una activitat molt original i creativa i havia agradat molt poder participar en família i amb els amics i amigues. També van animar al Museu a programar aquestes activitats lúdiques.


Foto: Els jardins del Vapor i divrses places de Centre Vila van ser l'escenari d'aquesta activitat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault