hola

Unes 300 persones van participar dissabte en la vuitena edició de la Cursa Popular de Festa Major, que van organitzar la Regidoria d'Esports i el Club Esportiu Mogoda Trail de Santa Perpètua.

El guanyador de la Cursa, amb un circuit de cinc quilòmetres amb sortida i arribada al Parc Central, va ser Josep Díaz, de la Penya Runners Espanyol, amb un temps de 15:44. El segon classificat va ser Marc Casas, amb 16:19, i el tercer, Sergio Domínguez, amb 16:22.

En dones, va guanyar Mireia Suñé, de l'Hinaco Monzón, amb una marca de 18:39, seguida de Jeanne Cros, amb 18:44, i d'Airina Guillen, amb 19:32.

Josep Díaz ja va guanyar aquesta cursa i la dels 10 de Santa l'any 2019. L'atleta de Sant Cugat va explicar que es va trobar molt bé durant la cursa de dissabte.Per la seva part, Mireia Suñé va indicar que era la primera vegada que corria a Santa Perpètua. Suñé va afegir que hi va haver una mica de competència amb la segona classificada.

El regidor d'Esports, Julio Pérez, va destacar la gran participació i l'augment del nombre de dones que van córrer la cursa.El Club Esportiu Mogoda Trail,va donar suport en l'organització de la prova.


Foto: La prova es va celebrar al parc Central / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault