hola

Els Deskoncerts destaca aquest any pel seu potent cartell amb propostes com els concerts de Los 40OnTour (avui a partir de les 22h), Ladilla Rusa (aquest divendres a les 2 de la matinada) o The Tyets (dissabte, a partir de les 23.30h). Des de l’1 de setembre i fins al dia 3 el parc de la Ribera vibrarà com mai en el marc incomparable de la Festa Major. Enguany hi ha novetats importants pel que fa a l’organització. Per primera vegada hi haurà fonts d’aigua gràcies a la col·laboració amb la companyia CASSA. S’instal·laran dues fonts amb diversos surtidors a prop dels lavabos i de les barres, que estaran instal·lades a la part dreta de l’escenari, al costat de la riera. A més, enguany hi haurà una barra més a l’espai, tres en total de les entitats Club de Bàsquet, Casa de Andalucía i La Santa Dub.

Dissabte, Moguda Perpètua torna a organitzar la Despertada de Festa Major, per a aquelles persones que aguantin el ritme fins a les sis del matí. Segueix amb Tirando lo Band la festa des del parc de la Ribera fins a l’aparcament de CAM Bernades.

Més seguretat a Deskoncerts

A més, l’Ajuntament ha reforçat l’enllumenat de la via pública entre els dos ponts d’accés al parc de la Ribera per crear camins segurs en l’entorn dels Deskoncerts i Cam Bernades en compliment amb el protocol d’actuació davant el sexisme i la violència sexual en els espais d’oci. De fet el Protocol quedarà activat el divendres 1 de setembre. En aquest sentit, també s’instal·larà el Punt Lila per assegurar unes festes sense agressions ni comportaments sexistes ni discriminatoris contra cap persona pel seu gènere, condició sexual, raça o religió. El Punt Lila s’instal·larà a l’esquerra de l’escenari de Deskoncerts els tres dies de concerts i a Cam Bernades el diumenge 3 de setembre, durant la LIL CAM +14.

A més, Deskoncerts també comptarà amb una zona habilitada per a persones amb mobilitat reduïda a tocar de l’escenari a la qual podran accedir infants amb les seves unitats familiars o joves i adults fins a dos acompanyants. L’accés per aquestes persones podrà ser en vehicles fins al parc de la Ribera.

Pel que fa a l’aparcament i en previsió que una gran quantitat de persones vinguin a Santa Perpètua per gaudir de Deskoncerts, se senyalitzaran carrers i zones d’estacionament propers al parc de la Ribera. Es tracta del Camí de l’Aplec, els carrers Mar de la Mediterrània, Mar del Japó, Mar del Nord i Mar del Carib i la zona d’estacionament de CAM Bernades, tant la zona asfaltada com la de terra. Per tal de facilitar la informació sobre l’aparcament als visitants, s’ha creat un mapa interactiu on s’anirà actualitzant la disponibilitat dels espais per aparcar.

Foto: El grup The Tyets en una foto promocional / The Tyets

0
0
0
s2sdefault