hola

La Festa Major de Santa Perpètua consta d'una cinquantena d’activitats dissenyades per l’Ajuntament de Santa Perpètua a través de la Regidoria de Cultura i de les comissions de Festa Major i de Deskoncerts. Fins al 4 de setembre el nostre municipi serà escenari d’actuacions musicals diverses, amb orquestres, grups, bandes de versions i Djs. També s’han programat activitats infantils, per a adolescents, esportives i concursos.

Sota l’eslògan, Posa color a la festa, el cartell, que ha estat creat per la il·lustradora perpetuenca Bel Bufí, inclou novetats com activitats per a adolescents, els Deskoncerts amb caps de cartells com The Tyets o Ladilla Rusa, nous espais de festa, com els jardins del Vapor, un bingo musical o la recuperació dels Balls Golfos, a la Granja. La programació presenta activitats per a tots els públics, edats i gustos i compta amb la participació d’una vintena d’entitats culturals i esportives.

La situació de sequera actual impossibilita la realització d’algunes de les activitats previstes al programa de Festa Major, malgrat això, l’Ajuntament i la comissió de festes han previst alternatives per tal que hi hagi activitats en substitució a aquelles que no es poden fer.

La primera de les afectacions serà que no hi haurà el tobogan gegant de dissabte però s’instal·laran inflables a les Piscines Municipals i a la Porxada dels Drets Humans entre les 11.30 i les 14.30 hores. Per gaudir dels inflables a la piscina, l’entrada serà per la doble porta del carrer de Joaquim Blume, habitualment pas per a vehicles i l’aforament serà limitat. L’activitat és gratuïta.

En el cas de la Festa dels Colors, el diumenge 3 de setembre a les 11 h, no hi haurà escuma ni aigua però si la tradicional llençada de pols de colors. Pel que fa a l’activitat familiar amb escuma i aigua de dilluns a la plaça de la Vila, aquesta queda substituïda per animació infantil sense aigua a la Porxada dels Drets Humans. La xocolatada, a les 10.30 hores, també es mou a aquest espai.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que amb la situació de sequera el tobogan gegant no es podrà fer però hi haurà activitats amb inflables a les Piscines.Solà ha advertit que l'activitat familiar del dilluns al matí també es farà a la Porxada dels Drets Humans perquè no pot haver-hi escuma. El regidor de Cultura ha destacat que aquest nou espai serà utilitzat per primer cop en Festa Major i s'estrenarà l'escenari del que disposa.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha puntualitzat que altres canvis del programa podrien esdevenir per la situació metorològica i dels quals informaran els diferents canals de difusió de l’Ajuntament.

Una de les novetats de la Festa Major són les activitats per al col·lectiu d’adolescents de Santa Perpètua. No és la primera vegada que el programa de Festa Major incorpora activitats per a aquest col·lectiu però durant aquests anys no hi ha hagut cap que hagi tingut l’acceptació esperada. En aquesta ocasió, tant la Comissió de festes com l’Ajuntament, ha pensat a oferir un concert amb música en directe i DJ a CAM Bernades el diumenge 3 de setembre a partir de les 20 hores. Es tracta de la Lil CAM +14 amb les actuacions de Heaven, un grup de competició de dansa urbana; Lamiae, amb sons urbans, drill, reggaeton i afro trap i DJ Ibarz. A més, s’instal·larà una plataforma de fotografia 360º i hi haurà servei de barra amb beguda i menjar. L’activitat està pensada per a joves a partir de 13 anys. CAM Bernades, ubicat al camí de l’Aplec disposarà de Punt Lila durant la Lil CAM +14 i facilita el número de telèfon 650 918 166 com a contacte.

A part d’aquesta activitat també s’ha programat un torneig de futbol al pavelló per a les categories Cadet i Infantil. El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha destacat que la festa Lil CAM +14 és una demanda del col·lectiu d'adolescents
Podeu consultar tota la programació al web municipal staperpetua.cat


Foto: La ciutadania tornarà a gaudir dels grups musicals durant la Festa Major / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault