hola

L’exposició Tornar-se vegetal, que es va inaugurar ahir a la Sala d'Exposicions de la Granja, va donar el tret de sortida a la Festa Major 2023. Aquesta mostra ha estat un treball col·lectiu que han dut a terme els artistes perpetuencs Eva Carretero, Laura García Villasclaras, Alba Munuera, Judit Polo, Alba del Valle i Godot’s Eye, format per Pau Vinyals i Gerard Rodriguez.

L'artista i curadora Angelica Tognetti ha guiat durant tres mesos aquestes artistes perpetuenques que han pensat i reflexionat sobre com és una planta i tot el que podem aprendre d'elles. Tognetti ahir a la inauguració de la mostra explicava que les creacions fan referència a com cadascú sent que és ser vegetal.

Més d'un centenar de persones van assistir a la inauguració de l'exposició Tornar-se vegetal que, tal i com va destacar l'alcaldessa, Isabel Garcia, dona el tret de sortida a la Festa Major 2023 que porta por lema Posa color a la festa!. Garcia va recordar el compromís municipal amb la cultura que aquest cop es fa extensiu "amb tot allò que té a veure amb la natura, amb el medi ambient i amb la necessitat d'avançar en una societat que connecti amb la natura i la biodiversitat per cuidar i salvar el planeta".

La mostra estarà oberta a la Sala d'Exposicions La Granja fins al 29 d'octubre.

0
0
0
s2sdefault