hola

La caseta de la Casa Andalucía, situada al recinte Firal, ha programat un ampli programa d'activitats entre divendres i dilluns. La programació començara a les 20 hores tots el dies i dissabte i diumenge s'ampliarà al matí entre les 12.30 i les 14 h. Cada dia hi haurà actuacions dels diferents quadres de ball de l'entitat.

El divendres per inaugurar la caseta la Casa Andalucía comptarà per primera vegada amb l'actuació dels tabals del Grup de Diables de Santa Perpètua. També actuarà el Ball de Gitanes. A les 23 h el grup de Rock-Pop Los Vulgares oferirà un espectacle i la festa continuarà a les 0.30 h amb música de Guateque dels 80-90. 

La Casa Andalucía inclou en el seu programa de dissabte actuacions del grup infantil de l'associació dominicana Sol y Lluvia i d'un grup de sevillanes d'ACITA. A la nit actuarà el grup de rumbas Son del Alma.

Diumenge de Festa Major la Casa Andalucía ofereix la possibilitat de fer un menú a base de paella i a la tarda compta amb l'associació Mogoda Country que farà una exhibició de ball, l'actuació de l'associació Calisai, les cançons de la perpetuenca Andrea García i un karaoke.

El president de la Casa Andalucía, Manuel Belmonte, ha explicat que els actes previstos per dilluns a la caseta de la Casa Andalucía inclourà la col·laboració de la Dansa del Ventre Ghassaly, un bingo i la setena edició del concurs ¿Tu cara no me suena o sí?


Foto: Imatge d'arxiu de la caseta de la casa de Andalucía / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault