hola

El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) presenta diferents activitats per la Festa Major. És la primera vegada que participarà després que s'inaugurés el mes de març.

Des de divendres i fins dilluns, el MTIV obrirà les seves portes de forma gratuïta per aquells que vulguin descobrir l'equipament. A més, l’exposició del MTIV a La Granja Soldevila també es podrà visitar dissabte 2 i diumenge 3 de setembre d'11 a 14 h. L'horari del MTIV serà de 17 a 20 hores el divendres, d'11 a 15 h i de 17 a 20 h el dissabte, mentre que diumenge i dilluns serà d'11 a 14 i de 17 a 20 h. Per a totes les persones que vulguin conèixer més sobre el MTIV, es dona la possibilitat de gaudir de les visites guiades a l’exposició permanent a càrrec de l’equip del museu, que tindran lloc de divendres a dilluns. Per assistir es demana fer inscripció prèvia de manera presencial, al telèfon 93 560 02 48 o aquí.

A més d'aquestes portes obertes i visites guiades, el MTIV ofereix una activitat familiar per a la tarda del dilluns 4 de setembre. Es tracta de l'escape room Missió Espacial. Una activitat de carrer dissenyada per a grups de fins a sis persones que hauran de desactivar el coet per canviar el futur. L’activitat adreçada a infants a partir dels deu anys té com a objectiu fomentar el treball en equip, la col·laboració i la consciència sobre el medi ambient. L’inici de l’activitat serà en el jardí del MTIV a les 17 h, cada grup comptarà amb uns 45 minuts per completar la missió. Les inscripcions seran de forma presencial a la recepció del museu i trucant al 93 560 02 48. Es tracta d'un escape room de carrer que transcorrerà per diferents espais de Centre Vila. L'escape room tindrà una puntuació que determinarà l'equip guanyador. Si els grups són de menors d'edat han d'anar acompanyats d'un adult responsable del grup ja que l'activitat es fa a la via pública i de manera lliure.

La directora del MTIV, Nuria Traveset, ha expressat que "en el primer any de funcionament del museu es volia participar en les festes majors i en aquest cas s'ha optat per una de diferent de les habituals de l'equipament". Traveset ha destacat que "l'equipament vol facilitar el coneixement del seu contingut obrint les portes de manera gratuïta durant els dies de Festa Major i ampliant l'horari habitual". Les visites guiades es faran, segons obri aquell dia el MTIV, a les 12h i a les 18 h i també seran gratuïtes. Cal fer inscripció per poder fer els grups que siguin àgils i tothom en pugui gaudir.


Foto: MTIV / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault