hola

La Festa dels Colors organitzada per l'entitat local Arts Humanes és una de les activitats que trobem al programa de Festa Major des de 2019. L’acte es desenvoluparà aquest diumenge 3 de setembre a les 11 del matí al parc Municipal. Arts Humanes ha preparat unes coreografies específiques per ballar a la festa que es podran assajar aquest dijous a les 19.30 h al parc Central.

De cara a diumenge, les recomanacions per als assistents a La Festa dels colors són portar roba vella, fer servir ulleres per protegir els ulls i mocadors per tapar la boca. El preu de la pols de colors serà d’un euro la bossa i cinc euros el paquet de sis colors. Es posaran a la venda el mateix diumenge cap a les 10.30h.

Una membre d'Arts Humanes, Judith Campos, ha afirmat que aquesta activitat és una de les més esperades per l'entitat i per la ciutadania que sempre respon.Campos ha explicat que la Festa dels Colors és una festivitat que simbolitza la igualtat i la unió de totes les persones.

La Festa de Colors consistirà en una exhibició de danses Bollywood, una coreografia holy i el llançament de pols de colors en dos torns diferents,

Arts Humanes serà una de les protagonistes de la Nit d'Entitats aquest divendres a partir de les 20 h a la plaça de la Vila. Judith Campos ha subratllat que seran balls diferents els que s'interpretaran en aquest escenari i en la Festa dels Colors.


Foto: El parc Municipal acollirà l'activitat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault