hola

Els concerts en el marc de Deskoncerts, a la Festa Major, disposaran d'un espai per a persones amb mobilitat reduïda per tal que tothom pugui gaudir de la Festa amb les mateixes oportunitats. L'Ajuntament habilitarà un espai a tocar de l'escenari amb terra compacta per tal que persones amb mobilitat reduïda, les seves unitats familiars en el cas de menors d'edat i dos acompanyants en el cas de joves i adults, puguin accedir durant els tres dies de Deskoncerts i gaudir de la programació prevista.

L'espai tindrà un accés controlat per l'organització i s'hi podrà accedir amb cotxe a través del camí de l'Aplec, on es podrà aparcar proper a l'espai habilitat, al parc de la Ribera.

Deskoncerts començarà el divendres 1 de setembre amb les actuacions de Los 40 On Tour, Ladilla Rusa i DJ Hochi i continuarà el dissabte dia 2 amb The Tyets, Tribade, Boom boom fighters i Cookah P i DJ Trapella. El darrer dia de Deskoncerts serà el diumenge 3 de setembre amb Senyor Oca, Godot's Eye i DJ. Nàtura.

A d'altres activitats culturals com el Carnaval o la cavalcada de Reis, l'Ajuntament ja instal·la espais per a persones amb mobilitat reduïda amb l'objectiu que tothom en pugui gaudir de la mateixa manera.


Foto: Imatge d'arxiu de Deskoncerts / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault