hola

Avui dilluns 28 d'agost s'han obert les inscripcions per participar als concursos de Festa Major. Aquesta festa compta amb dos concursos en els quals podrà participar tota la ciutadania. D’una banda, el tradicional Concurs de paelles que arriba a la XXIXa edició. La degustació i la decoració són els aspectes que més valorarà el jurat en aquest certamen. S’entregaran tres premis en cada categoria i tindrà lloc el diumenge 3 de setembre d’11 a 14 hores al parc de Catalunya. Els premis per la degustació seran de 125, 100 i 75 euros per als tres primers classificats i els premis per la decoració seran de 100 euros per al primer classificat i 50 , per al segon. També rebrà 50 euros la Taula més llarga. S’obsequiarà tots els participants amb una ampolla de vi i un barret amb el número de la paella, que hauran de portar en el moment de recollir el premi. Les bases es poden consultar al web municipal staperpetua.cat . Les inscripcions es realitzaran del 28 al 31 d’agost o fins que s’arribi a les 30 inscripcions a la Seu Electrònica del web de l’ajuntament de Santa Perpètua.

D’altra banda enguany arriba a Santa Perpètua la tercera edició del concurs Travessa la bassa del parc Central. És una proposta lúdica que consistirà en creuar d’un cantó a l’altre la bassa del parc Central amb una embarcació casolana. La prova tindrà lloc també diumenge, a partir de les 17.30 h. Les bases es poden consultar al web municipal i les inscripcions estan obertes entre el 28 i el 31 d'agost o fins que s’arribi a les 15 inscripcions al web de l’Ajuntament de Santa Perpètua de la seu electrònica  En cas de no ocupar totes les places, s’acceptaran inscripcions presencialment, una hora abans del concurs, al Parc Central. Poden participar-hi totes les persones a partir de 6 anys d’edat. Les embarcacions amb una tripulació compresa entre 6 i 12 anys, hauran de portar un adult responsable. La tripulació podrà ser de 2 persones com a mínim i 5 com a màxim (incloent l’adult acompanyant si s’escau).

Per últim, com a novetat del programa de Festa major se celebrarà un torneig de futbol al Pavelló municipal, que consistirà en un torneig de dues categories (infantil i cadet) amb 8 equips per cadascuna d’elles. La comissió de Festa Major i l’Ajuntament de Santa Perpètua organitzen l'activitat, amb el suport de l’empresa Valldor7, encarregada de la gestió del torneig que se celebra el dilluns 4 de setembre de 9h a 21h. Les inscripcions estan obertes online fins al 30 d’agost o fins que s’arribi als 8 equips per categoria al web de l’Ajuntament de Santa Perpètua www.staperpetua.cat. La inscripció és gratuïta. Cal que un adult consti com a delegat d’equip. Cada equip jugarà un mínim de 3 partits i un màxim de 5.


Foto: Una de les embarcacions de travessa la bassa de 2022 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault