El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte l'Atlètic del Vallès per 4 a 1 i la propera jornada podria ja proclamar-se matemàticament campió de lliga al grup 9 de la Tercera Catalana. Els perpetuencs van ser molt superiors als seus rivals, sobretot a la primera part.

Els d'Óscar Castel van tenir moltes ocasions de gol. Al minut 15, Dani va inaugurar el marcador. El 2 a 0 el va fer Pato dos minuts després. Mejías va aconseguir el 3 a 0 al minut 26 i Dani, el 4 a 0 al minut 30.

Al descans, el tècnic local va fer diversos canvis i va reservar jugadors de cara a les tres properes jornades, especialment la de dissabte al camp del Vilamajor. L'Atlètic del Vallès va fer el seu gol al minut 66.

Els perpetuencs són primers amb 74 punts, sis més que el Llerona i que la Torreta. Si el Santa Perpètua guanya dissabte al camp del Vilamajor, pràcticament s'haurà assegurat la primera posició i l'ascens. Ja no podria haver triple empat, perquè en la darrera jornada s'enfronten la Torreta i el Llerona. Els de la nostra localitat tenen guanyat el goal-average particular al Llerona i el tenen igualat amb la Torreta, però en el goal-average general tenen un avantatge de quinze gols, una diferència que sembla definitiva.

L'entrenador perpetuenc, Óscar Castel, destacava dissabte el bon partit que havien fet els seus jugadors.

0
0
0

25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]