El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua ha perdut el liderat després d'empatar el cap de setmana passat a dos gols al camp del segon, el Vilassar de Mar.

Les perpetuenques es van fer un gol en pròpia porta al minut 17. Al començament de la segona part, van empatar amb un gol de Nerea Pérez. El Vilassar de Mar es va tornar a posar per davant i, al minut 69, Nerea Caro va fer el definitiu empat a dos.

El líder és ara l'Hospitalet amb 34 punts, seguit del Santa Perpètua amb 32. Dissabte, l'equip de la nostra localitat jugarà a casa contra el Vila Olímpica, que és el setè.

Quarta Catalana

Per la seva part, el conjunt de Quarta Catalana del Santa Perpètua va guanyar dissabte per 0 a 6 al camp del Dracs Atlètic de Canet. Els autors dels gols van ser Adrià Marco, que en va fer tres, Óscar López, Iván Caballero i Sergio Ruiz.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]