El sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge el Parets per 53 a 47. Les de Rubén Lama es mantenen en segona posició amb 19 victòries, igual que el líder provisional, el Tona.

El proper cap de setmana, el Santa Perpètua recuperarà el liderat si guanya a la pista del Sant Celoni, que és el quart classificat. Aquesta propera jornada, el Tona, que ha jugat un partit més que les perpetuenques, descansarà.

Derrotes dels sèniors masculí

D'altra banda, el sènior masculí A del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre diumenge per 82 a 64 a la pista del Santpedor. Els perpetuencs són novens amb vuit victòries i setze derrotes. Diumenge, rebran la visita del Vila de Montornès, que és desè també amb vuit triomfs i setze partits perduts.

L'entrenador del Santa Perpètua, Marc Galobardes, ha indicat que el partit contra el Santpedor el van perdre per culpa d'un tercer quart dolent.

Per la seva part, el sènior masculí B del Club Bàsquet Santa Perpètua va caure dissabte a la pista de l’Argentona B per 67 a 65. Els perpetuencs es mantenen en penúltima posició i la propera jornada rebran la visita del Pineda de Mar B.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]