hola

La 24a Festa de l’Esport de Santa Perpètua se celebrarà el cap de setmana amb el lema Esport + bona alimentació = equip guanyador. Dissabte, tindran lloc la jornada lúdica i esportiva, el lliurament de premis i la Mostra d’entitats amb la participació de 17 clubs.

Entre les 9.30 i les 12 hores, hi haurà activitats recreatives amb inflables al Parc esportiu i diferents exhibicions a l’aire lliure i a dins del Pavelló a càrrec de diverses entitats esportives locals. També hi haurà una màster classe de Zzumba i un entrenament de Hit Tàbata.

Aquest any, s’avança l’hora del lliurament de premis als esportistes i equips destacats de la temporada 2021-2022 així com el lliurament de premis de la Lliga escolar de futbol Fair Play. L’acte començarà a les 12.30 h al Pavelló.

Millors esportistes

En aquesta ocasió els premiats en l’apartat de millors esportistes seran Valeria Chacón, de l’Escola de Karate Senshi Dojo, segona classificada al Campionat d’Espanya infantil i primera al Campionat de Catalunya; Mario Gila, actual jugador de la Lazio i ex del Real Madrid, que la temporada passada va guanyar la Lliga i la Champions League; Sergi Castells, que va aconseguir la medalla d’or en la prova dels 50 metres lliures del Campionat de Catalunya Absolut amb el Club Natació Santa Perpètua; Ariadna Mingueza, campiona del Món sub-20 i d’Europa sub-19 amb la selecció espanyola; i Òscar Mingueza, subcampió olímpic amb Espanya.

Els premis als equips destacats seran per al conjunt sènior IV del Club Rítmica Santa Perpètua, que va ser quart al Campionat de Catalunya de conjunts; per a l’infantil del Club Natació Santa Perpètua, setè a la Copa Catalunya de base; per a l’aleví A de l’Sport Sala, tercer a la lliga; i per a l’equip Fem 15 del Club Hoquei Santa Perpètua, campió de la Copa Federació.

En l’apartat de reconeixement a l’esportivitat o els mèrits esportius seran premiats Gerard Gimeno, del Club Esportiu Fondistes Fem Força; María de Carmen Ruiz, de l’Escola de Karate Senshi Dojo; Bruna Aixàs, del Club de Rítmica Santa Perpètua; el cadet femení del Club Bàsquet Santa Perpètua; l’infantil del Club Esportiu Santa Perpètua; Marta Casatejada, del Club Natació Santa Perpètua; Nerea Saborit, del Club de Patinatge Artístic de Santa Perpètua; el cadet A de l’Sport Sala; Antonio José Lorenzo, del Club Hoquei Santa Perpètua; i Andrés Alcántara, del Club Judo Santa Perpètua.

Els premis a la commemoració d’aniversari seran per al Club de Bitlles Can Folguera, per al Club Rítmica Santa Perpètua; per al Club Bàsquet Santa Perpètua i per a l’Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao. També hi haurà mencions especials per a Lluís Valls, Rubén Díaz, Laura Vicente i Gisela Vicente.

Una de les novetats és la celebració de la primera mini nocturna, que començarà dissabte a les 21.15 hores. Diumenge, se celebrarà la 14a Cursa Popular Els 10 de Santa.


Foto: Diverses entitats esportives faran exhibiciosn a dins i fora del Pavelló / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]