hola

En el marc de la 24a Festa de l’Esport de Santa Perpètua, diumenge se celebrarà la 14a Cursa Popular Els 10 de Santa, que organitzen el Club Esportiu Fondistes Fem Força i l’Ajuntament de Santa Perpètua. La cursa de 10 quilòmetres, que tindrà puntuació doble en la Lliga Championchip, començarà a les 8.50 h per evitar la calor amb un circuit que barreja l’asfalt i la terra. La sortida i l’arribada estaran situades, com és habitual, al costat del Pavelló d’Esports. Hi haurà premis per als tres primers de la general femenins i masculins; per al primer classificat de cada categoria femenina i masculina; i per als tres primers classificats locals femenins i masculins. Els premis no són acumulables. S’han establert sis categories: joves, sèniors, veterans 35, veterans 45, veterans 55 i veterans 65.

Tots els participants rebran la bossa del corredor amb diferents obsequis. A més, hi haurà una botifarrada per a tothom.

Com a novetat aquest any, la prova de 3 quilòmetres, que s’iniciarà a les 8.15 h, estarà oberta a la participació d’atletes sèniors per donar opcions a les persones adultes que s’inicien en aquest esport. La cursa d’1 quilòmetre, per als esportistes més joves, començarà a les 10.30 h amb el mateix recorregut dels últims anys.


Foto: Cursa de l'edició de 2022 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]