El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va patir diumenge la tercera derrota seguida en caure a la pista del segon classificat, el Sant Cugat 2, per 70 a 54. Al final del primer quart, els perpetuencs ja perdien per 23 a 10. El segon quart encara va ser més favorable als de Sant Cugat amb un parcial de 24 a 7. Al descans, amb un marcador de 47 a 17, tot estava decidit.El Llar 56 va tenir una petita reacció al tercer quart i va reduir les diferències. El darrer quart va ser més igualat.

El Llar 56 és antepenúltim amb 6 victòries i 13 derrotes. Ara descansarà dues setmanes.

D'altra banda, el sènior masculí B va caure dissabte per 98 a 34 a la pista de la Salle Horta B. Els perpetuencs, que només han guanyat un partit en tota la temporada, rebran dissabte la visita del Canyelles C, que també està situat a la part baixa de la classificació.

Per la seva part, el sènior femení jugarà diumenge un partit ajornat en el seu dia a la pista del JAC Sants de Barcelona B, després de descansar el cap de setmana passat.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]