El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va perdre dissabte per 1 a 2 amb el Llerona. Els perpetuencs, que afrontaven el partit amb baixes, van encaixar la tercera derrota seguida.

Al minut 3, Costa va tenir una gran ocasió, però va xutar fora. Els visitants van enviar un xut al pal al minut 17 i, poc després, van fer el 0 a 1. Aitor va tocar la pilota, però no va poder evitar que entrés a la seva porteria.

El Llerona va disposar d'una nova ocasió al minut 34, però no la va aprofitar. Abans del descans, al minut 43, Costa va marcar el gol de l'empat. En la darrera acció de la primera part, Òscar va estar a punt de fer el 2 a 1.
A la segona part, el Llerona va tenir més ocasions. Al minut 69, Aitor va evitar l'1 a 2. Finalment, al minut 77, a la sortida d'un córner va arribar el gol de la victòria visitant.

El Santa Perpètua va reaccionar, però es va trobar amb bones intervencions del porter visitant en accions de Marc Martínez i d'Ortega.

El proper cap de setmana, l'equip perpetuenc descansarà i després jugarà al camp del Bellavista Milán.

0
0
0

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]